+1 oy
363 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Sepeti doldurdum ödeme kısmına geçince hata veriyor sizde durumlar nedir 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vaziyet ayni ödemede hata var 
(1,037 puan) tarafından
Kardeşim mağazanın resmini atmış bildiğin izdiham var bebekle de gidemem ki :(
tarafından
Valla izdihami tahmin ettiğim için gidemeem valla
-Reklam-
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Bendede öyle yaptılar gene şerefsizliklerini önceki indiirmide böyle yaptılar alamadı millet
(2,317 puan) tarafından
Stoklar tükendi diye mesaj geldi bana
(1,037 puan) tarafından
Ay ne saçma yaa o kadarda doldurdum sepeti saatlerce onla uğraştım mağaza da izdiham var kardeşim resim atmış bebekle de gidemem çok üzüldüm şuan
(2,317 puan) tarafından
Hep aynı şeyi yapıyorlar kapatmışlar ödemeye stoklar yok diyorlar
(2,317 puan) tarafından
Kısaca bitti yani kampanya site kaoatmış ödemeleri stok yok
0 oy
(7,767 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var mağzasına gidicem ben 
(2,317 puan) tarafından
Kız bu saate ürünü kalır yemişlerdir mağazayı :)
0 oy
(1,853 puan) tarafından
O kadar sinir oldum ki saat 9 dan bu yana uğraşıyorum yok ödemeye gelince hata veriyor . Sepettekiler tükeniyor falan alanlar nasıl alıyor.  Ya da bizi mi kekliyorlar anlamadın.  Kardeşim de denedi aynı ödeme hata veriyor
(1,037 puan) tarafından
Ay çok sinir oldum yaa saatlerdir uğraşıyorum bende mağaza desen izdiham varmış giden geri çıkıyormuş
(2,317 puan) tarafından
Canım heralde kekikliyor bazı ğrğnler resmen bedava geliyor verirler mi hep aynı şeyi yapıyorlar görürsünüz saat 10 olcak site tıkır tıkır çalışacak kapattılar ödemeleri
(1,853 puan) tarafından
Evet sabah 8 gibi gayet güzel çalışıyordu uygulama 9 dan sonra hata vermeye başladı. Hatta hiç giremedim bir ara hep hata verdi sepete eklerken bile şuan sadece ödeme de var sıkıntı . Sinirlendim sildim o kadar uygun ki ürünler tekrar yükledim içim el vermedi ama olmuyor sjsjs
(2,317 puan) tarafından
Bende sen gibiyim ama düzelmicek olayını kabıllenmemiz lazım benim indirim takıntım var indirimli bişeyi bu kampanya için demiyorum başkada olsa almazsam deliriyorum haftalarca düşünüyorum beni şuan okadar zorluyor ki bu durum
0 oy
(1,037 puan) tarafından

image

raflarin durumu kizlar
tarafından
O rezilliği çekemem valla :)))
Alabilene helal olsun
(2,317 puan) tarafından
Gerçi yüzde 65 den bi kaç hafta sonra yine büyük bir indirime girdi fondöteni 20 aldım onları takip etmek lazım bu tarz 250 den düşecek diyince herkes koşuyor
tarafından
Şuan makyaj yapmıyorum ama sepeti bakım ürünleriyle doldurdum:(( c vitamini 145 e gelecekti nasip deglmis
(1,037 puan) tarafından
Yüksek fiyat skalasi koysalar böyle olur muydu acaba diyecem de yine de olurdu bence ya iki malzeme alıyorsun oluyor sana bin TL insanlar napsin
(2,317 puan) tarafından
Bence yine çok yüksek 20 tl geçen aldığım indirimdeki fondöten şuan 100 geliyor ben elektronik eşya için bakıyordum
0 oy
(2,000 puan) tarafından
Kardeşim az önce gitti giriş yok millet o kadr folu nefes alınmıyor dedi mağaza böyleyse site cokmuş yoğunluktan o yüzden ödeme olmuyor
tarafından
Napsin millet fiyatlar uçmuş almış başını gidiyor 200 liralık ürün 50 liraya geliyor yani
Bir gözaltı kapaticisi 350 400 olmuş
(1,037 puan) tarafından
Sabah erkenden gitmek lazımdı hoş yine sıra olurdu da biseyler alınırdı yine bu saate bırakmakla hata yaptım
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Yok ödeme kısmına girilmiyor mağazaya zaten gitmem şimdiye talan olmuştur 
(1,037 puan) tarafından
Ay çok sinir oldum ya madem bisey yapacaksınız tam yapın sabah 9 dan beri böyleymiş
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Sabahtan beri uğraşıyorum sinir oldum bende bu saatten sonra da mağazaya gidilmez
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Sabah 9 dan bu yana deniyorum hala alamadim :) ve bisuru urun gitti sepetten
(1,037 puan) tarafından
Aynı durumdayız sepetten gidenleri alan nasıl alıyor onuda anlamış değilim
(2,826 puan) tarafından
Aynen...neyse bakalim.nasip diyelim ama olmadi boyle
(1,037 puan) tarafından
Öyle canım tekrarı olursa ki olur mu bilmem bidahakine sabahtan gidip kapıda bekleyecem:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 472 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.