Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_a3c354ec61e5ec4cb71be52de7c2608d, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Oğlum bı ses duyduğunda kulaklarını kapatıyor-Diğer
0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Oğlum 3 yasında yüksek bir ses duyduğunda elektrik süpürgesi sesi bılendır sesi saç kurutması yada dısardan hızlı motor geçince kulaklarını kapatıyor sizce bu normalmi bide konusmuyo hiç kelimesi yok 

10 Cevaplar

0 oy
(1,674 puan) tarafından
Nasıl hiç kelime yok doktora götrdun mu ?  Kreşe flan vermeyi denedin mi
(42 puan) tarafından
Doktora götürdüm doğru düzgün bir şey demedi otizm varmı dedim olayda bilir olmayada bilir dedi eğitim alması lazım dedi rapor alın dedi ama eşim istemiyo rapor ücretli gondericek durumumda yok çocukta bir şey varmı yokmu onuda bilmiyorum ne yapcam hiç bilmiyorum
tarafından
Olur mu öyle şey yâ nasıl ne yapacağını bilmiyorsun eşin ne derse desin eğitim alması gerekiyor denmiş neyini bilmiyorsun
(42 puan) tarafından
Kreşe göndersem aynı olurmu acaba çünkü hafta da iki kes 40 dk çocuğa nasıl iyi gelicek
tarafından
Hem kreş hemde özel eğitim haftada iki gün olmali
-Reklam-
0 oy
(4,731 puan) tarafından
3 yaşındaki çocuk artık cümle kurması gerekiyor. Anne babada mi demiyor. Doktora götürdün mu. 
(42 puan) tarafından
Goturduk doğru düzgün bir şey demedi
(4,731 puan) tarafından
Başka bir doktora götür, en azından özel eğitime gider kreşe gider sosyal çocuk olur.
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Hiç mi konuşmuyor aile icin de yada başka bi yerde kavgaya falan şahit oldumu 
(42 puan) tarafından
Yok dogdugundan beri sakin bir çocuk zaten
0 oy
(119 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında oda kulaklarını kapatıyor ama kelimeleri var anne baba dede gibi tek kelimeleri söylüyor 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Geç kalmadan doktora gidin
0 oy
(4,475 puan) tarafından
Doktora gidin bı an önce. Normal gelmedi bana.
0 oy
tarafından
Benim oğlum da yüksek sesle konuştuğumuzda ya da ezan sesinden herhangi bir sesten kulağını kapatır ama gayet güzel konuşuyor bence çocuğunuzu bekletmeden hastaneye götürün
(2,940 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında önceden ezanda kapatırdı sadece ama simdi herhangi bir yüksek seste kapatiyor :/ bende merak ediyorum. Şükür konusmada sıkıntı yok benden daha iyi konusuyor.
tarafından
Benim oğlum da 3 yaisna girecek temmuzda bı kaç aydır böyle doktora gittik kan verdik bı sıkıntı çıkmadı psikiyatri ye götür dedi ama goturmedim evde bı kavga olduysa sebep olmuş olabilir dedi bı kere eşim ile abisi tartıştı i gunden beri böyle oldu
0 oy
(668 puan) tarafından
Bi terslik var gibi duruyor bence doktora gidin 
0 oy
(4,449 puan) tarafından

Kuzum benim oğlum da 5 yaşında konuşması biraz geri geçen hafta çocuk psikiyatrisine götürdüm aslında uyaran olmadığı için biraz geri kalmış dedi konuşma terapistine ve çocuk gelişime yönlendirdi 2 hafta sonra onlara gidecek sende bu şekilde bir götür tekrar istersen 

Eşini de dinleme rapor bildiğim kadarıyla iyileşme sonunda siliniyor ama geç kalırsan senin içinde çocuk içinde daha zor olur 
(42 puan) tarafından
Seslendiğnde bakıyormu oğlunuz benim oğlum seslendiğimde bakmıyo göz teaması var ama sesleniyorum bakmıyor
(4,449 puan) tarafından
Evet bakıyor benim oğlumda sadece konuştuğu kelimeler anlaşılmıyor tek sıkıntısı o
0 oy
(1,602 puan) tarafından

Allah muhammet rizasi icin kocani dinleme cocugu tekrar bi piskiyatriye gotur profilime gir benim postumu oku atipik otizim tanisi almisti oglum. raporunu cikart egitime basla.

Bu afedersin çocuğu mimlemeyelim aman ilerde karsisina cikar diye diye ne çocuklar ziyan oldu..

Hem ücretli durumu yok hem rapor cikartmiyor? Oturup beklesin kocan ilerde cocugun ne hale geliyor..

Cok hasassim bu konularda lütfennn geç kalmayin karsisina cikacagi falan yokk raporun.

Biz erken tani sayesinde OTIZIMI YENDIK. gec kalirsan cok kafanizi taslara vurursunuz.

Yorumlara verdigin cevaplara bakiyorum cocugun resmen otizim belirtileri taşıyorum diye bagiriyor etme bacim ihmal tme 
(42 puan) tarafından
Kaç yaşında tanı kondu çocugunuza
(1,602 puan) tarafından
3 yasina 3 ay varken
(1,602 puan) tarafından
https://annelertoplandik.com/forum/11129184/atipik-otizim-bilgilendirme-postu

Ilk ogrendigimde actigim post belirtiler ve sürec ile ilgili okursan cok sevinirim belki faydasi olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 171 göst.
0 oy
6 cevap 121 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu