0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından

Kızlar geçen gün kaynanam bize geldi kaynimin kızının başında bit varmış öyle söyledi dün akşam kızla beraber bize geldiler kızın saçı topluydu bu akşam koltukta ve perdede bite benzer bişey buldum öldürdüm birinden ses çıktı diğerinden çıkmadı hemen oğlumun başına baktım temizdi ben onu görünce psikolojik mi bilmiyorum kaşınmaya başladım kendi başıma bakamıyorum cogalirmi acaba

image

7 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Benzetemedim ben
(454 puan) tarafından
Elime aldım birazda sert bı yapısı vardı ama bilemedim bende
-Reklam-
0 oy
(5,287 puan) tarafından
Net değil ama benzemiyor canım bit saç dışında çok yaşayamaz kuzum 
(454 puan) tarafından
Söylenmiyor ki canım benimde aklim çıkıyor ilaç alsam benimki küçük daha 2.5 yaşında yikasam gozunude kapamaz
(5,287 puan) tarafından
Paranit bitkisel canım zararsiz aklinda olsun göze bile temas etse bişey olmuyor
(454 puan) tarafından
Oylemi çok teşekkür ederim bilmiyordum o zaman paranit alırım her ihtimale karşı
(5,287 puan) tarafından
Spreyini al cnm şampuan hiç ise yaramıyor
(454 puan) tarafından
Sağol canım o zaman spreyini alıyım dursun evde inşallah karşılaşmam bir daha böyle bir şeyle
0 oy
(13,068 puan) tarafından
Yika sacini tara hemen ince agizli tarakla bastirarak. Cogalir tabi hemde nasil
(454 puan) tarafından
En iyisi öyle yapıyım sık tarafa gelir varsa
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bu bit değil canım dışarda bıraktığın baharatlarının içine bak bozulan falan var galiba ondan kaynaklı oluyo bu böcek benim evde de oluyo bunlardan bazen baharat dışarda kalınca sıçaktan mı neyse artık ürüyo bunlar yiceklerinin içine iyice bak dök hepsini görürsün zaten Böcekleneni de atarsın 
(454 puan) tarafından
Dün temizlemistim kileri ben bozulan dışarda bıraktığım baharat vardı benim evim aşırı sıcak her ihtimale karşı baharatlari döktüm belki farketmedim ordan geldi kaynanamada gösterdim resmi böcek dedi
(1,294 puan) tarafından
Evet canım ondan olur bu
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Ben anlamıyorum bitli insanı niye oraya buraya götürürler.ayrica bu böcek mi sinekmi ne bizim eve de çok giriyor son zamanlarda
(454 puan) tarafından
Bende anlamıyorum temizlenene kadar gitme bir yere sonuçta bulaşıyor çok çabuk çoğalıyor bugün söyledim kaynanama resmi gösterdim bit değil bu ağaçtan gelen böcek dedi
(2,537 puan) tarafından
Aynen canım sıcakta daha çok cogaliyorlarmis . yağmurlu günde bı tane gelmemişti iki gün.bugun hava çok sıcaktı dolustular mübarek
0 oy
(4,190 puan) tarafından
Yok aşko bit değil bu çok bitlenen biri olarak söyleyeyim bu başka bir şey 
(454 puan) tarafından
İçim rahatladi canım bugün söyledim kaynanama resimide gösterdim oda bit değil agactqn gelen bı böcek dedi
(4,190 puan) tarafından
Evet canım bit çok farklı ya
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Hayır bit değil için rahat olsun ama uyar bidaha saçını temizleyesiye kadar getirmesin, gecer çünkü hemen 
(454 puan) tarafından
Çok sağol içim rahatladı söyledim bugün şampuanla yıkıyorum azaldı dedi ama inşallah biter

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 629 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,782 soru

12,455,409 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler

...