0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar 4 gündür oğlum damla damla işliyor bu durumu ilk defa yaşıyorum hastaneye götürdüm dahlil pazartesi çıkar dedi aranızda bu durumu yaşayan oldumu lütfen kızlar bu konu hakkında bilginiz varsa yazın başım çok ağrıyor neyle karşılaşacakgiz bilmiyoruz 

4 Cevaplar

0 oy
(3,080 puan) tarafından
Ne kadarlık oğlunuz 
(1 puan) tarafından
Bı kaç gündür yetersiz beslenme var ama yolculuk yaptık acaba geldiğimiz yer çok sıcak diyer yere göre
(1 puan) tarafından
Yeni öyle oldu bezi o kadar doluyordu ki anlatamam şimdi sabah akşama kadar bezi etrafı tertemiz ufacik damla yapmış gibi çok duaf geliyor bana
(3,080 puan) tarafından
Hem yetersiz beslenme hem de terlemeden dolayıdır buyuk ihtimalle sıvıyı terle atıyordur.
(1 puan) tarafından
İnşallah öyledir başka birşeyi olmasın da
(3,080 puan) tarafından
Inşqallah
-Reklam-
0 oy
(20,576 puan) tarafından
Yarından itibaren bol bol sıvı alsjn. Hem su bol ver. Hem meyvesuyu falan. Bol içsin. Bakalım idrarı artacak mı. Bence terledigi için idrar oluşmuyor. Çok sıvı tuketsin. 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Havalar isindigi icin aldigi sıvının fazlasini kaybediyordur ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Benim bebiste 14 aylik fazla su içmiyor sütüm de az bende formül mamayi sulandırıp veriyorum biberonu suyla doldurup icine 2-3 ölçek mama koyuyorum aslında su içmiş oluyor 
0 oy
(4,479 puan) tarafından
Bol sıvı aldırmaya çalışın benim oğlum da geçen hafta az su içiyordu biberonlarının ikisini dişiyle deldi birini de kaybetti aradım bulamadım hepsi üst üste geldi biberon dışında da suyu çok az içiyordu bir günde çişli bez sayısı düştü hemen 4 tane biberon sipariş ettim düzeldi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,831 soru

23,597,816 cevap

305,854 kullanıcı

...