0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
Emerek veya memeye elleyerek uyuyor başka türlü uyumuyor desteksiz uykuya nasıl alistircam 17 aylik

9 Cevaplar

0 oy
(10,161 puan) tarafından
Bizimkiler de.oyle uyuyordu. Memeden kesince yanına uzanıp saçlarını okşayıp arada sırtına poposuna minik patpatlar yaparak uyuttum. Şimdi ikiside yanına uzaninca uyuyo 
(180 puan) tarafından
Çok hırçın inat bı bebek benimki dediğiniz gibi denicem istediğini yaptırana kadar yirtiliyo inşallah kolay alisir
(10,161 puan) tarafından
Telefondan Nebe süresi uyku rukyesi nazar dualarını açın sakinlesir ve kısa sürede uykuya dalar.
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Uyku eğitimi vererek kararlı olarak 
(180 puan) tarafından
Tamam zaten bunu soruyorum da bir sürü metod var benim gibi bebeği olup da başarabilen var mı varsa nasıl bir yol izledi nereden başladı diye soruyorum
tarafından
Bacım park beşiğe yatırıp odadan çıkacaksın birazcık annelik duygularından vazgeçmen gerek ben ne denediysem olmadı emzirmeyi kestim zaten sütüm yetmiyordu nini söylüyordum okşuyordum saçlarını baktım olmuyo aynı ağlıyo oda da gece lambasını yakıp çıktım 1 haftaya alıştı biraz sabır gerekli
0 oy
(13,491 puan) tarafından
Seninki büyümüş canım ama ben yatarak uyku öncesi emzirip mayismaya başlayınca memeyi çekip pis pat yapa yapa biraktirmistim
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Yanına yatıp konusa konusa uyutuyodm
0 oy
(5,386 puan) tarafından
Sütten kesene kadar bu şekil devam ediyor diğer türlü emzirirken desteksiz uyutmaya alıştırmak anneyi zorluyor açıkçası iki oğlum var biri çok uslu diğeri çok hırçın ikiside aynı sutten kesince kendileri uyumaya alıştı 
0 oy
(742 puan) tarafından
Kardesim daha cok kucuk hic merak etme zamanla memesizde uyuyacak tekde uyuyacak benim kizimda o aylarda ayniydi birak simdi memeyle uyusun memeyi bırakınca zamanla yanina yatip uyuyor
0 oy
(5,398 puan) tarafından

Canim benim bebegim de hep emerek uyurdu. Ama desteksiz uyumasi icin daha cok erken. 

Ben emzirirken bi yandan da hikaye masal falan anlattim. O sekil devam etti ama 2 ay falan surdu bu surec. Sonra emip dalamadigi gunler yatagina koydum hikaye anlattim sirtini sivazladim, pis pis yaptim. Bu sekil uyumaya alisti. Ama yine alisma sureci 2-3 ay oldu. İlk baslarda tepki gosterdi agladi, anlattim sarildim,optum. Ama elim surekli sirtinda gogusunde oldu. Temasi asla birakmadik. Suan 31 aylim hala hikaye anlatirim sirtini sivazlarim oyle uyur.
0 oy
(715 puan) tarafından
Memeyi bıraktık.Dokunarak uyumaya başladı ondan elimi tutmaya geçtik sonra yüzüme dokunma ondan koluma dokunma en son 3.5-4 yaştı sanırım tamamen bıraktı belki daha geç de olabilir tam hatırlamıyorum.O tamamen bırakma aşaması da çok uzun ara ara dokunuyordu gece kalkıp yanıma gelip dokunuyordu filan.Büyüdün ettin diye diye anca bıraktı.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 210 göst.