0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (662 puan) tarafından
Kızlar Günaydın iki tane eltim var birisi benim ağzımı sürekli arar planlarımı öğrenmeye çalışır sonra da benden önce yapmak için elinde ne var yine yok verir simdi akıllandım artık planlarimdan bahsetmiyorum ama yinede eltimin yakın takibindeyim.diger eltim ise bende birsey görünce beğenmediğini söyleyip ertesi gün alır ve sürekli bana karşı olumsuz yorumları var sizde de bu şekilde eltiler var mi varsa sizler neler yapiyorsunuz

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen abartıyorsun bence aklı fikri yok mu senın planlarının aynısını yapsın tevafuk oluyor çoğu zaman taklıt ettı mı oluyor 
-Reklam-
+1 oy
(1,609 puan) tarafından
1 tane eltim var aramiz iyidir hem samimiyiz hemde resmiyiz. Taklit etmeyecek kadar olgunuz ikimizde şükür ki.

Ama esimin benden bir yas kucuk yegeni var o beni bi aralar taklit ediyordu sanki paylasimlarindan oyle anlamistim takmadim hos bir durum degil yinede
0 oy
(13,138 puan) tarafından

Su takımımın aynısından almış hemde 2 tane napcaksa o kadar bardağı elbise gidiyordum bir ara eşim istiyor diye oda sürekli elbise giymeye başladı durum atarım gider benzerini atar en olmadı yapamadığı bisey paylasirsam da kaynanaya ispikler vs vs 5 eltim var 1 i böyle maalesef ;)

(662 puan) tarafından
Aynı durumları yaşıyoruz valla cnm ama sen yine iyisin 5 taneden 1 tanesi öyle benim 2 tane var ikiside o sekilde
(13,138 puan) tarafından
Hepsi benden yaşça büyük canım en küçükleriyim diğerleri herkes kendi halinde bayramdan bayrama görürsem görüyorum hepsini 1 arada ama bu hep burnumun dibinde beni eltilerden çok eşimin akrabaları taklit eder evdeki eşya taktığım altın vs olarak bende özentiler diye gülüp geçiyorum napayim:D
0 oy
tarafından
Benim bir tane  eltim var evimiz çok yakın bazen gider geliriz hiç de öyle şeyleri yoktur 
(662 puan) tarafından
Ne güzel işte cnm yat kalk dua et valla :)
0 oy
(1,766 puan) tarafından

Instagrami yoktu bende gördü Instagram açtı 

Balkon takımı yoktu aynısı aldı 
Balkon perdesinin aynısını yaptırdı 
Salon çiçeğimiz de aynı ama ben hiç sorun etmiyorum çünkü taklitler aslını yaşatır 
(11,670 puan) tarafından
Dedi kendini bir halt sanan cacık. :D
tarafından
Fatos haksızsın bu konuda ama kabul et bunu. İnsta için belkı eşi tepkı veriyordu sen açınca sormuştur aç demiştir ya da eskıden vardı sildirip yenısını açmıştır. Belkı de sen daha çok umursuyorsun onu. Bizim ailede ilk ben whatsap kullandım ilk çıktığı zaman sonra herkes benden kıskanmış mı diye mı düşüneyim.
(1,766 puan) tarafından
Sinir bozucu ) Beni anlamamandaki  sorun ne biliyor musun sen tanımadığın biri hakkında yorum yapıyorsun ben ise  tanıdığım bir insan için yazıyorum iki şeyin arasinda uçurum var  o yüzden beni anlayamazsın
(11,670 puan) tarafından
Kadın filozof ya açılın :))
(1,766 puan) tarafından
Hahah aferrimmmm sana ne de güzel şakalar biliyorsun
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Benim eltimde benim telefonumun aynısı almıştı,ben dedim benim telefonun aynısını almışsın aaaa öylemi dedi ,bende neden şaşırıyorsun ki benim telefonumu görmüştün zaten,sustu birşey demedi 
0 oy
(3,013 puan) tarafından

Tinlamiyorum:D eltim evinde bir degisiklik yapmisti, annesi bana dedi ki e sende yaptirirsin ilerde. Yooo ne gerek var, ben evimin bu halinden memnunum, napacam dedim. Elti belli etmiyor, annesi rekabet cikarmaya calisiyor şok oldum :D boyle ucuz seylere gulup geciyorum. Herkes istedigini yapsin banane :) kafam rahat hic takilmam, takilsam da belli etmem, o firsati vermeyin kimseye

0 oy
(5,223 puan) tarafından
Kız ben anlamıyorum bu eltiler nıye taklıt eder nıye kıskanır aşırı aşırı saçma gelıyor bana. Benım bı ektım var bongun trençkot gmsterdı begendım dıye ama alamaz yanı biliyorum pahalı. Sonra telfe reklam gelır ya orda gzume carpyı bı trenckot begendm bı de markasına baktım aynı. Sırf ben alamıyorum o begenmedım dedi almıs demesın dıye almadım yani. 
0 oy
(1,474 puan) tarafından

Biz ne alırsak beraber alıyoruz :D

0 oy
(506 puan) tarafından
Ben de 5 tane elti var 5'i de birbirinden beter üçü benden büyük ikisi benden küçük küçük olanlar bir ukaladır en güzeli en iyisi benim mantığındadır büyük olanlar da her şeyi ben bilirim mantığında ama ben bir şey dedim mi ya da bir şey yaptım mıydı bir bakarım pıt aynı hafta içerisinde aynısı yapılmış çözüm ama ben nasıl buldum eşimin memleketinden onların uzaklaşarak şimdi kendi memleketindeyim ailemin yanındayım kafam rahat arada sırada ararlar yazarlar ne yapıyorsun ne ediyorsun falan gibisinden ben de hiç laf vermem iyiyim dedim geçerim giderim tabii bu zamanlar eşime çok laf söyletmeye başladılar eşim ağzından kaçırıyor şöyle yapacağız böyle yapacağız diye artık eşime de söyledim o da yapmıyor beni bizi gördükleri yerde kuduruyorlar çatlıyorlar
0 oy
tarafından
Valla bi tane kaynım var 2 eltim oldu onun sayesinde ilkiyle tam arkadaş gibiydik aynı birbirimize de benziyoduk boy pos kilo giyim kuşam kafa yapisi falan ama o benden daha yirtikti yani hakkını savunur istediğini de yaptirirdi yani kaynim baş edemedi bi kaç da yalanını yakaladı büyük Nisan atti sonra birini buldu aile yapımız tam zıt giyim kuşam tam tersi o boylu kilolu ben zayıf kısa hiç alakamız yoktu ama onunla da iyiydim ben çok farklılıklarımız olmasına ramen yargilamadim onu birbirlerini mutlu etsinler yetr diye düşündüm 5 ay evli kaldılar fazla muhattap olamadik zaten şuan boşanma aşamasındalar yani 3 eltim oldu ikisiyle de fesatlık yapmadık birbirimize 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biryenianne (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 287 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 399 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Egg417 (59 puan) tarafından soruldu