0 oy
701 göst.
Aile kategorisinde (437 puan) tarafından
Bu adam bana gelince herşeyin lafını yapıyor, ben çalışmadığım için sürekli beni ezikliyo parasını yemek bile istemiyorum ama işte mecburum. Sözlü olarak tartışırken aldı telefonumu yere attı telefonum paramparça oldu. Ondan sonra geldi özür diledi ben sana sıfır telefon alcam diye sonra alamadı babasından kart istedi babası vermedi. Sonra annem bana dedıkı benim telefonu sana vereyim Ben de yeni alayım dedi Zaten kendi telefonu da yeni daha 5-6 aylık. Anneme Tamam dedim 5bine anlaştık oda kendine sıfır telefon aldı. Kadına parasını vereceğim maaşta en ufak kavga etsek bana diyor ki Kendin öde o telefon parasını vermicem etmicem. Ben de en sonunda s.ktir git dedim WhatsApp'tan da engelledim. Damarıma basıyor. Zaten verme ımkanim olsa ben veririm ama maaşım yok. Akşam eve gelcek mecbur yüzüne bakmak dahi istemiyorum. 

20 Cevaplar

+1 oy
(2,440 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam annemin telefonunu almazdım, eşşek gibi sana yeni telefon alması lazımdı,mecbur bakacak sana 
(437 puan) tarafından
Alamadı 4-5 gün telefonsuz kaldım. Sırf borca girmesin dedim. Ama şimdi gelmiş yaptığına bak. En ufak kavga etsek sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor
-Reklam-
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Bu yaptığı ekonomik siddet
(437 puan) tarafından
Her zaman böyle Yapıyo çok mutsuzum.
0 oy
(7,588 puan) tarafından

Bakmayacağı kadını neden almış o zaman o senin kişisel ihtiyaçlarını karşılamiyorsa sende yemek yapma evdeki işleri yapma yatak ihtiyacını giderme sonuçta bunlarda iş illa gidip çalışman mi lazım **** oluyorum şöyle erkeklere 

(7,588 puan) tarafından
Hahahh bu kadar yanlış anlaşılabilirdi:D
(1,914 puan) tarafından
Çoğu insan aynı yerde oturuyor ben daha hiç memleketlimle karşılaşmadım hahaha
(11,048 puan) tarafından
Umay neresi kız bende karşılaşmadım hiç
(1,914 puan) tarafından
Çanakkalee sen :D
(11,048 puan) tarafından
Karaman;)
0 oy
(141 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım 
0 oy
(2,169 puan) tarafından
6 gün önce aynı postu paylaşmışssın zaten 
(437 puan) tarafından
Aynen Her kavgada aynı şeyi yaptığı için. Lânet olsun diyorum artık
(2,169 puan) tarafından
Ozaman sende bir kendine gel canım şöyle birrr titre ben okurken gerildim ve sinirlendim herşeyin lafını eden adamdan daha ne bekliyorsunuz sert olun kesinlikle geri adım atmayın hatta yapabiliyorsanız 1 2 hafta annenize gidin tavrınızı ve gerçekciliğinizi anlasın.
0 oy
(32 puan) tarafından
Maddi konu giriyorsa esler arasina ilerisi daha cok sorun olacak gibi rabbim sabir versin 
(437 puan) tarafından
Zaten 4 yıldır sorunlu evliliğim ite kaka gidiyor işte.
(32 puan) tarafından
Terapiste gitmeyi denediniz mi
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Hiç mi para vermiyor birikim yapmıyor musun hiç. Ev hanımı da olsan birikim yapmalısın eline geçen parayla. Ben böyle durumlarda kendi birikimimden veriyorum hiç istemem.
(437 puan) tarafından
Kendi birikimim var ama ben gizli yaptığım için veremem. 10 bin TL param var ama yarısı gram yarısı dolar şeklinde. Onları kötü günler için saklıyorum. Bir de telefonum kendi kırdı. Hadi onu geçtim şimdi parayı versem nerden buldun der. Mecbur vericek. Bana maaştan para veriyor ama işte herşeyin lafını yapa yapa birikim yapamıyorum.
(7,442 puan) tarafından
Anladım canım gizli birikim olunca sıkıntı tabi. Bir de sana tavsiyem kötü günler için birikim yapıyorum dersen elbet kötü gün gelir birikimin ona gider. Her zaman olumlu cümleler kur.
(437 puan) tarafından
Haklısın canım. Işte gizli biriktirdiğim için. Eşim biriktirdiğimi duysa elimden alır çünkü. Yani şöyle demek istiyorum bu adamla ileride ileride bir gün boşanırsam en azından elimde param var derim
(7,442 puan) tarafından
Kendi hayatım için, güzel şeyler yapmak için birikim yapıyorum de. Bosanirsan sanırım o gün kötü bir gün olmayacak böyleleri çekilir dert değil. Millet karısı birikim yapsın diye para verir seninki bilse elinden alacak ne kadar ayıp bir şey
0 oy
(945 puan) tarafından
Tek çözüm ise girip kendi paranı kazanman minnet etme şu adamın parasına .evlere temizliğe bile gitsen gunlugun 1000 TL olur
(437 puan) tarafından
Canım çok küçük bir ilçede yaşıyoruz iş imkanı yok. Keşke olsa. :(
(945 puan) tarafından
Allak yardimcin olsun canım ama illaki evden de olsa birşeyler y deapılır çok kadın öyle yapıyor evden calisyor çocuk bakiyor yaşlı bakıyor ne bilim vardır bir cozum
0 oy
(2,059 puan) tarafından
O evdeyken anneni ara yaninda, anne biraz geciktirecem ama aklomda verecek damadin de. Biraz utanmasi varsa verir, yoksa annemegeri iade ettim telefonu kocam varken ailemin malina cokmek istemem gururlu bir insanim de. Sana ulasamadiginda kudursun
(437 puan) tarafından
Canım anneme iade etmemde ayıp olur. O Bana güvenerek aldı kendine telefon. Olmadı altın bozup veririm ne yapayım.
(2,059 puan) tarafından
Iade etme ama esine de nen parasini veremedigim telefonu kullanmam. Soz verdim, tutamiyoruz amdem sozumuzu iade edecem diye bikac gun kaldir ortadan.
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Ben olsam canm teli anneme geri verirm.kullanmam.sonucta calismiyosun ve nasil verceksn parasini.onun parasiyla aldgm seylerisw mumkun oldgnca kullanmamya bakarim.madem okadr vok konusyor yani hos bisi degil bu.konusmamdq yuzunede bakmam sonradan ozur falan dilesede umursamam cunku bu surekli oluyorsa eger normal degildir diye dusunuyorm.
(437 puan) tarafından
Canım geri versem ben ne yapıcam telefonsuz. Çalışmıyorum nasıl alcam geri. Hemde annem sıfır telefon aldı bile. Şimdi bide geri vermek ayıp olur. Vermezse babamdan isticem bakayım. Yada çeyreklerden felan bozdurup veririm.
0 oy
tarafından
Sanki geçerlerde de böyle bir konu açmıştın
0 oy
tarafından
Tam tersi sen onun parasını harcıycaksın. Evlendi sana soyadını verdi afedersin ama eşek gibi sana bakmak zorunda. Annenden ne diye ucuza telefon almaya çalışıyon. Kocanın kafasının etini yesene al yeni telefon istiyorum diye harcatan erkeklerin ocağına incir ağacı diken yaranır. Fedakar olursan daha beterini yapar. Ben hiç acımıyorum helede bu sene bi aydınlandım ki halbuki kesemizi düşündüm hep ama baktım yanlış yoldayım. Şimdi taksitle maksitlede olsa aldırıyorum sende aldır .önce kendini sev bunu unutma. 
0 oy
(283 puan) tarafından
Hic olmadi vermedi esin aranin iyi oldu biriyle anlas altin boz annene ver parasini borc aldim de sonrada borcu ostiyo de sana borclu olsun esin ama bilmesin
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Ya var ya nefret ediyorum şöyle erkeklerden. Rabbim hicbir kadini ama hicbir kadini kocasinin babasinin eline muhtaç etmesin
0 oy
tarafından
Şu kocalarınıza bu kadar boyun eğmeyin ya o çalışıyorsa sende evde çocuk bakıyorsun temizlik yapıyorsun senin görevin buysa onun da görevi eve çalışıp para getirmek.ayrıca eşşek gibi çalışıp bakmak da zorunda evlenmeseymiş o zaman engellemek de biraz ergence olmuş sanki 
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Ondan erken kalk ve işe git
0 oy
(676 puan) tarafından
Kiz annene sonra ödersin niye zora sokuyorsun kendini şahsen benim annem parasını almaz bile 
0 oy
tarafından
Bırakacaktın borca girecekti çok fazla erkekleri düşünürseniz ne olur biliyor musun bu şekilde yapar işte değer vermez sen bırakacaktın o borca girip sana telefonu alacaktı ki bir daha da yapmasın diye paşa paşa ödeyecek de o zaman anlayacaktı
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Senin yerinde olsam bir iş yaparım. O kö pe ğin eline de bakmam. Ondan hiçbir halt olmaz. Adam olsa bu hareketi yapmaz. Madem karısına bakamayacak erkeğim diye gezmesin ortalıkta 
0 oy
(70 puan) tarafından
Senin sucun bacimmm birak geri ver annenin telini. Bazen eve gelis saati ondan iki bes dk sonra gir eve markette ürünlere daldim de seni merak etsin çıldırsin madem herseyin lafini yapiyo sen niye borcunu düşünüyorsun  ye ic keyfine bak yapsin etsin getirsin böyleleri kusura bakma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
0 oy
9 cevap 308 göst.
30 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,269 göst.
15 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Elanursefa (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 525 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,124 puan) tarafından soruldu

403,656 soru

12,093,743 cevap

36,388 kullanıcı

...