0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (6,062 puan) tarafından

Artık 4 yaşına basacak Eylül'de dolabı açıyor dyor bu elbise bu etek kulotlu corqp bitane ince var ayağını yakıyor iki tane braz orta kalinlikta çocuğu pişiriyor ince pantolin cikrayorum dyor yok etek elbise bu elbise iki uctane var etek te iki üç tane var sürekli aynı şeyi gymek istyor hergun parka çıkaryorum millet dyecek smdi annesi hep gydryor  bnde alta önce pijama gydrdim eşimde izin vermiyor mesela hiç gydmesemde olmaz kız yere düşüyor veyada kayıyor salaniyor bacak arası görünür falan eşimde asla bırakmıyor dyor alta bişey gydir hele sizin kızlarda böylemi okulada baslayacak hep aynı şeyleri gyecek :(

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canı ne isterse onu giysin canım. Haklısın açılma konusunda aman isterse 10 gün giysin kim ne derse desin 
(6,062 puan) tarafından
Kız zaten iki üç tane var hani giysin alttaki kulotlucorap falan yakıyor şortlar da çok kısa oda olmaz öyle ince pantolin da kabul etmiyor dyor elbise gycem
tarafından
Ayy giysin annesi yaa şimdi ben değişik değişik giymiyorum haberi yok diye benim kızım da böyle olacak mı acaba :)))
-Reklam-
0 oy
(4,273 puan) tarafından
Benim kardeşimin de en sevdiği pantolonu vardı sürekli onu giyerdi her çocukta var böyle durum maalesef :D
(6,062 puan) tarafından
Bazıları annesi ne diyorsa onu gyor valaha
0 oy
(15,863 puan) tarafından
Benim kızımda da var böyle takıntı ama tek bir kıyafete değil. Belki başli bir kaç kiyafeti sürekli giymek istiyor. Ben o kıyafetlerini saklamakta buldum çözümü. 
(6,062 puan) tarafından
Dedim saklayacam arada gydrdiririm ağlıyor normal kıyafet istemiyor anne elbise dyor
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Kız ne var gıysın benım kızın ustu batmasın dıye ben özellkle hep aynı seyyı gıydırıyorum cıkarken
(6,062 puan) tarafından
Zaten günlük degistyorum valaha sürekli elbise hani alta kulotlucorap pişiryor ya
0 oy
(20,244 puan) tarafından
Çocuğu bırak ben bile öyleyim. Sevdiğim şeyleri giymek istiyorum devamlı. O da o kıyafetlerin içinde kendini çok güzel hissetmistir. Ondan öyle yapıyordur. Geçer illa ki zamanla 
(6,062 puan) tarafından
Bende gyerim ama değişik sürekli kızım hep dyor bu bu
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Bnm buyuk kızımda öyle cnm hep aynı elbiseyi giyiyor hep dediği olsun istiyor ne yaptıysam değiştiremiyorum huyundan bı tane pembe corap var ondan başka çorap giymiyor bazen kirli oluyor dışarı cikicaz saatlerce ağlıyor 
0 oy
(5,523 puan) tarafından
Altına sort al istersen yada tayt canım
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Ben kendim küçükken eskiyen hiçbir şeyimi attırmıyordum oyuncak bebek havlu elbise bi defa yaptı annem bunalıma girmiştim çöpten aldım bebeği.
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Benim kiz da oyleydi seninkinden 2 ay buyuk daha yeni birakti giymek icin inat etmeyi. Bazi pullu pembe vs seyleri digerlerinden daha cok istiyor giymeyi hala ama. Birakin ne giyerse giysin elalem ne derse desin.
0 oy
(506 puan) tarafından
Ben 30 yaşında kocaman kadınım anneyim benim bile sabit hoşuma giden rahat hissettiğim giysiler var yıkar yıkar giyerim dolap giysi dolu olduğu halde eşim der hiç mi giysin yok ya diye kavga eder bir gün saklamış buldum geri giydim 

Yani demem o ki alışkanlık edinmiştir rahat hissediyordur kendini o giysi ile güzel buluyordur kız çocukları biraz susune güzelliğine düşkün olur sonuçta yada park da dışarı da birisi çok yakışıyor demiştir siz yakışıyor falan demişsinizdir ister istemez o yüzden çıkarmak istemiyordur yani bir sürü sebebi olabilir kızmak bağırmak yerine tatlı dille deyin yeni giysi giydiginde çok yakıştığını söyleyin her giysi ile çok özel ve güzel olduğunu söyleyin belki işe yarar aynı tarz ve rahatlıkta giysiler deneyin mesela 
0 oy
tarafından
Sen onu mağazaya götür yeni yazlık ciciler al o zaman bırakır bunları 
(6,062 puan) tarafından
Yine elini elbiseye atyor dyor bu elbise bu etek yeniden beyramda aldık bisuru tirostu var ince pantolin var
tarafından
Keşke yenileri alınca eskileri kaldirsaydin
0 oy
(8,031 puan) tarafından
Oğlumun 15 den fazla pantolon u bir sürü esofman var bi ara takmış bi kot pantolonuna giydi giydi arka cep kısmı yırtıldı fazla giymekten yok onu yırtık yırtık giydi bi süre delleniyordum ben de artık. bi ara da bagcikli pantolon giymem çıktı o da geçti simdi de üstünden çorabına kadar aynı renk giyinmek istiyor bayramligini donuna kadar beyaz aldım bembeyaz istiyormus yani oyle biri bitiyor biri başlıyor 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Rabiacım altına boxer iç çamaşırları giydir
(6,062 puan) tarafından
Bacakları çıplak kalıyor ustine düşüyor falan öyle gydrmem çıplak gezmesin
0 oy
(245 puan) tarafından
Tayt elbise giydir canım kilotlu çorap yakar kapri tayt giydirmek daha iyi 
0 oy
(839 puan) tarafından
Benm kızımda 3.5 yaşında elbise etek giymeyi çok seviyor onlarida çorapsız gitmez .parka giderken kuralimiz var pantolon ya esortman giymek yoksa götürümuyorum.oda parka gidicez diyince hemen pantolon tsort giyiyor.kiizm etek elbisen bayiliyor gece bile onlarla yatiyor
0 oy
(13,651 puan) tarafından
canı ne istiyorsa onu giysin, boşver. külotlu çorap giyemeyecek kadar sıcak olduğunda paçalı don, tayt onlardan giydir
(6,062 puan) tarafından
Onlarda geniş kötü duruyrk

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 629 göst.
0 oy
9 cevap 293 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy