0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bir tane cocugu var bebekle alakalı reels falan atıyorum atma demeye getirdi bugünde tüm arkadaşlarıma böyle imalı bir hoşuma giden söz attim ne demek istedin atıyorsun ama demiş bende arkadaşlarıma da atiyorum onlar böyle düşünmüyor dedim kisitladim iyiliğine de atıyorum 

O başka yerinden anlıyor 

Kendisi de atıyor bu arada 

13 Cevaplar

0 oy
(18,784 puan) tarafından
Görümce ile bu kadar samimiyeti gereksiz bulanlardanım belli ki sizin aranızda da yok o samimiyet mümkünse atmayın o zaman 
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(135,864 puan) tarafından
ne gerek varda atiyosun cidden bende sevmem
tarafından
Çok doğru söylüyorsun kisitladim o da atıyordu bana
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Sen de atma canım. Her anne farklıdır. Her annenin doğrusu farklıdır. Senin gönderdiğin anne çocuk videolarını anneliğini sorguladığını düşünerek atma demeye getirmiş olabilir. Sen de bundan sonra atmazsın. Zaten o da bir şekilde internette istediği, sevdiği videoları izliyordur. Bana da eşimin tarafından bir abla vardı sürekli bebek bakımı ile ilgili anne bebek ilişkileri ile ilgili video atıyordu en sonunda abla kusura bakma anneliği internetten öğrenecek değilim atma daha video ben bildiğimi okuyorum zaten dedim kadını sildim hesabımdan. Bana çok gereksiz geliyor. 
0 oy
(588 puan) tarafından
Eeee atma sende 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Ben kimseye atmam.2 görümcem de atarlar bana ben görüldü yaparım direk asla cevap yazmam. Otu boku da atmaya gerek yok b isey demiyorum ama.cevap vermemekle bence cevap vermiş oluyorum 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Tek sorunun bu olsun 
0 oy
(615 puan) tarafından
Atma snde ne gerek var..madem ima etmiş DHA napsin..ne gerek var bu kadar samimiyete
0 oy
(20,664 puan) tarafından
En güzeli uzak durmak yaa benimki reels atar ben atmam görüntülü arar açmam müsayit değildim derim başımı ağrıtmasına gerek yok
0 oy
(524 puan) tarafından
Açıkçası bnde hoşlanmam 
0 oy
(13,138 puan) tarafından

Ama canım sende sürekli görümce diyorsun kaç tane görümcen var aran iyi mi kötü mü karar ver 

(13,138 puan) tarafından
Sebebi ne nefretinin
tarafından
4 sene önce aramızı bozdu eşimle şimdi iyiyiz hepsiyle ama nefretim bu
(13,138 puan) tarafından
Geçmiş bitmiş uzatmaya gerek yok
tarafından
Su an bana iyi davranıyor siz olsanız arkadaşlığa devam eder misiniz
(13,138 puan) tarafından
Düzgün davranıyorsa eskisi gibi değilse ederim niye etmiyim
0 oy
(555 puan) tarafından
Kız kimse anlasamiyo bi benmi kankayim bu arada bosver atma degmicek biriymis o atincada goruldu yap sadece geç gıcık olsun
0 oy
(1,311 puan) tarafından
Cahil demekki attığın videonun içeriğini anlayamıyor
tarafından
Laf sokucu bir söz atmıştım
0 oy
tarafından
Görümce elti kaynana çok fazla samimi olunmaması gerekiyor bence bu zamanda hiç kimseyi de çok fazla ben bunu anladım da kendime söz verdim sınırlarım var beni Arzu edip yanıma gelen başımın tacıdır kapım her zaman açıktır ama kimseye sokulmayacağım kimseye yanaşmayacağım kendimi kabullendirmeyeceğim beni seven arasın yanıma gelmek isteyen buyursun gelsin ama ben her zaman mesafede duracağım insanlarla
tarafından
Instagram'da takip etmek peki
tarafından
Benle samimi deilse çıkarırım ekliydi bende görümce baktım samimi deil çıkardım hatta yeni Instagram açtım onu eklemedim tekrar çünkü soğuk ve samimiyetsizler

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 752 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.