0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar kocaeliye tasiniyoruz eşimin iş sebebiyle ev tuttuk kiralık bugün temizlemek için gittik ev sahibi geldi yatak odasının oenceresi patlamış kurşun delmis dedi bizde anlamadk ilana verdiğimiz günün sabahı oldu polisler arastiryormus korktum ya o evden böyle durdum yere kurşun girer mi eve 

4 Cevaplar

0 oy
(12,876 puan) tarafından
Allah bilir nerden geldi. yorgun mermi de olabilir, çevrede birileri kavga etmiştir ondan olabilir, maganda kurşunu olabilir. eve saldırı desem 1 kurşun olmazdı bence, daha çok olurdu
(43 puan) tarafından
Siz olsaydınız ne yapardınız iptal edermiydnz evi
(12,876 puan) tarafından
yani bilemedim, mahalleye de bağlı. bazı mahalleler olaylı olur o tarz bir şeyse vazgeçerdim. evle mi diye de polise yine sorardım, komşulara sorardım ev sahibi nasıl diye ona göre karar verirdim
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Girer canım neden eve kurşun girmesi. Geçen yaz bizim kaldığımız binayı tarafılar 15 mermi buldular. 2 mermi de ateş açılan tarafta olan dairede buldular. Cam filan patladı sabahın 4ünden taradılar.
(43 puan) tarafından
Siz olsaydınız bu evi tutarmiydiniz peki
(2,733 puan) tarafından
Yani nedenini bilmeden bir şey diyemem. Bilerek mi ateş ettiler yoksa rastgele gelen bir kurşun mu. Bilerek atılan kurşunsa eğer demek evde sorun var derim. Nedenini araştırın polislerin araştırması ne zaman sonuç verir. Çevreye filan sorun illa bilen biri çıkar. Rastgelen bir kurşunsa sorun yoktur zaten. Yanlışlıkla olmuştur.
0 oy
tarafından
Ben yerinde olsam bu evi tutmam baska guzel semtten bakarım
(43 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama eşim dinlemedi çatı katı ev yorgun mermiymis havay sıkılan ama yinede korkuyorum o eve girmeye Allah korusun yine denk gelirse
0 oy
(38 puan) tarafından
2 sene  once  benm evimde çatıdan girdi çatı katında oturuyorm gece kızımı sallarken sesi duydum.ama anlayamadm meğersem kursun girmiş eve yatak odasında komidini delms ordan yatağa düşmüş Allahtan birimize isabet etmemis Allah bilir nerden geldi
(43 puan) tarafından
Bu evde çatı katı demek ki çatı katında bu sorun oluyor havaya atılan yorgun mermiymis
(38 puan) tarafından
Olabilir insan tedirgin oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
1 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 147 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Caglakaratekinn (5,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 232 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zenan. (555 puan) tarafından soruldu

409,124 soru

12,296,067 cevap

38,332 kullanıcı

Kategoriler

...