0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Selam anneler, oglum 19 aylik iken bi klinikte uykuda sunnet oldu. Ayi buyuk oldugu icin bu sekilde alaninda iyi bir doktra sunnet ettirdik. Uykusu cok hafif oldugu jcin ve kisa uyudugu icin   biraz uykusu derinlestirildi 3 saat kadar uyudu. Bu doktoru ben bulmustum ve uzun sure takip ettim. Randevu alip gittik uyutuimayacagi jcin birde arabali koltuklarda sunnet edilemeycegi icin uykuda oldu. Dedesini ve babasini iceri almadilar cunku doktor ve asistani bile sifir sesslikte calistilar oglum surekli kipirdiyordu. Uzun lafin kisasi esimi doktor iceri almadi diye soylendi uzeirnden 5 ay gecti bazen kizariyor sunnet yeri ama 5 dk kziarik sonra geciyor sunnet yeri uc cikintili kisim iceride kalmis cikmiyor diyor. Ben acikcasi oglumdan baska sunnetli cocuk pipisi gormedim o yuzden dogru mu diyor  ne diyor anlayamadim. Bu arada sunnet sonrasi dokror birebir kontrol etmedi foto gonderdik o sekilde. Bir de hamileyim esim icime suphe dusurdu sunneti ile ilgili doktora tekrar  foto gonderdim voo iyi iyilesmis dedi cikintiyi sordum pipi buyudugu zaman yani cişı gelimce oluyr ya onun gibi demek istedi galiba o zaman kontrol edin dedi. Foto baska yerlerde gozukuyor diyenler oluyor o yuzden foto atmadim buraya. Sizin cocuklarinizin cikintili yeri iceri de mi yoksa disarida kaliyor mu. Baska bir doktora goturmem gerekir mi. Zaman ayirip yorum yapanlara tesekkurler

1 cevap

0 oy
(5,993 puan) tarafından
Pek anlamadım ama siz bir çocuk cerrahisine gösterin tekrar 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
12 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 210 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gamzeliwampir (3,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 598 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emina (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,624 cevap

349,494 kullanıcı

...