0 oy
427 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Gerçekten evlilik çok zor bir şey 

Kızlar şimdi kaynım bizi yemeğe çağırdı parka biliyorsunuz ki ben de eşimle kaynama küsüm onlarda ben de tabii ki biliyorsun ki sabah zorla eşimle birlikte olmuştu benle onu da sormuştum size şimdi beni parka çağırmışlar onlar gitti ben gitmedim eşim işe gittiği gibi bana mesaj atmış annelerle parka git siz olsaydınız ne yapardınız ve ne derdiniz gider miydiniz evde yım şu an bu yaşadıkların hepsi gerçek senaryo değil

5 Cevaplar

0 oy
(38 puan) tarafından
Ha tabii ki 2 defa kaynımın oğlu dedi ki gel yenge ben yok dedim ben evde kalacağım işlerim var dedim gitsem mi gitmesem mi ay bir de görseniz kaynanası keyfi hoş olmuştu öyle bir beni çatlatıyordu sanki takan kim takan kim geri zekalı takan kim
-Reklam-
0 oy
(7,228 puan) tarafından

Allah sabır versin ne diyem :angel:

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Gitme diyecem ama eşin çok dengesiz birisi oldugu için gitmezsen şiddet uygular mı diye düşünüyorum 
(38 puan) tarafından
O kadar da mı olur olur mu Ama bana yaptıkları peki bana yaptıkları onlar hatada ben hatalı değilim ki ama benimle sabah zorla birlikte oldu biliyor musun canım ne kadar yüzsüz insanlar dövsün zaten ben de öyle bir şey istiyorum ya bizim evliliğimiz şu an son noktasında sadece ailem şiddeti belli bir tokat vurma gibi ama bizimkiler de vurur vuruyorsa sakat edip bırakıyorlar yapacak bir şey yok boşanacağız o bizde o şekilde
(38 puan) tarafından
Ben zaten bana vurmasını istiyorum tek bir tokat olsa bir şey olsa gideceğim ve asla bu evladımımı atmayacağım çünkü beni hak etmiyorlar ay nasıl yüzü var git diyor ya annesinin bana yaptığı onun bana yaptığı nasıl insanlara denk geldim gelip eşine zorla birlikte oluyorsun eşin senden 2 haftadır para istiyor vermiyorsun az önce annesine 300 lira borcunu verdi anne al senin borcun bende vardı keşke orada kafamı çıkardım hani paran yoktu deseydim benim konularım çok farklı bir kuruş elime vermiyor ya ben abimin düğününe gittim ayakkabısız gittim oğlumun kumbarasından aldım bir yere hadi parka gideceğim ne giyeceğim söyler misin giydim hep ev içi elbiselerim orada burada yine çok şükür edelim kız kardeşim bana geçen gün bir elbiselermiş Bir de ablam bana vermiş ihtiyacım olmazdı vermezlerdi değil mi o yüzden başka yok diğerleri hepsi ev içi
(7,133 puan) tarafından
Canım benim bunlar zaten boşanmak için geçerli sebepler ekonomik şiddet var cinsel şiddet var illa bi tokata gerek yokki. Yani ben sana kalkıp bunlardan ötürü boşan ayrıl diyemem kimse diyemez ama sen sanki bu işi bitirmeye niyetlisin öyleyse birşeylerin daha kötü olmasını bekleme zaten ekonomik şiidet fiziksel şiddetten bile zor birşey kimse seni para için kocasını bıraktı diye kınayamaz giyecek bi elbisen bile yoksa demekki o adam kocalık yapmıyor sana evlilği cinsellikten ibaret sanıyor bu şekilde ömür geçmez. Ha ailesi de sorunlu madem tabiki gitme samimi olma onlarla bu soruyu burda sorman bile gereksiz yüzlerine bile bakma kendinden uzak tut o zaman en azından sadece aile içi sorunların olmuş olur halledir veya halledilmez ama işin içine aileler büyükler kaynana kayın bunlar girince sorunlar daha da büyüyor belki senin eşinle sorun yaşamının sebebi onlar . Eşini dolduruyor olabilirler seni haksız gösteriyor olabilirler eşin de gaza gelmeye müsait biri ise al sana problem zaten . Mümkün olduğunca uzak ol onlara eşine gelince de bişey diyemiyorum düzelmezse bu hayat böyle geçmez öok zor Allah yardımcın olsun
0 oy
(754 puan) tarafından

Canım özel hayatını çok anlatma buraya istersen 

(38 puan) tarafından
Niye ki ben de çaresizim değil mi kimsem yok benim ablamlar koca korkusundan benimle konuşmuyor annemle konuşuyorum babam kıza sürekli onunla işin gücün içinden kadın benle konuşamıyor e dostum da yok kime söyleyeceğim
(38 puan) tarafından
Ben sadece ablam ve annem gibi bir hayatta olmak istemem o yüzden şimdiden geç olmadan halletmek istiyorum tepkimi koymak istiyorum şimdi düşünüyorum ki kalkıp gidersem diyecek ne de olsa saf köle kullanalım kendimize gitmeyeceğim buraya sorayım belki kızarsınız daha kötü olur bilmem ne dersiniz gibi düşündüm hepiniz o yüzden yani giderdim başka soracağım kimse yok
0 oy
tarafından
Canım Türkçe katliamı yapmışsın okurken beynim ağrıdı:)
(678 puan) tarafından
Benim de beynim yoruldu :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 572 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 709 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy