Kızlar benim kaynana postlarımı bilen bilir. Geçen günde yine kavga ettik. Kavga sebebini de kısaca açıklayayım sonra asıl sadete geleyim.
Geçen cumartesi eşim tavuk fln aldı pazar günü köylerinin piknik şöleni var diye. Kaynanamda geldi aşağıya hani ne aldınız ne ettiniz fln dedi Eşimde aldıklarını söyledi o sırada bende sofra kurdum yemek yiyeceğiz dedim sofraya buyur neyse geldi oturdu. Işte küçük kaynım için hiçbirşey yaptiramiylrum bunlar ne kadar sorumsuz gibisinden konuştu eşimde dediki senin eserin. Bak anne dedi ben şimdiden söylüyorum ben piknikte zaten protokoldeyim benim yüzümü goreemzsiniz ama kızına de usturuplu giyinsin isten kaçmasın nehirle birlikte yapsınlar. Hepiniz keyif yapıp bulaşık hanıma kalmasın dedi olanlar oldu ondan sonra bağrış çağrış
Kaynanam eski konuları açıyor mehir seni dolduruyor başıma gönderiyor fln eşim de kuran-i getir başayım nehir bir kere bile birşey demedi dedi. O gün baya büyük kavga oldu.
Neyse işte kayinpederim üzülmesin diye yansitmadik gittik geldik o günden bu güne ben hiç gitmedim yukarı çünkü aşırı kirildim sürekli tartışma yani en ufak şeyi ya aileme yâda bana bağlıyor. Asıl sebeb
Bugün ben aradım kaynanamı ogle yemeği yaptım gelin yiyelim dedim. Oda bacisina gitmiş diyor gezmek benimde hakkım dedim gez. Herifin gelini kızı var yapsın dedi hizmetini.
Babam işten geldi ama ben çıkmadım Gorumcem yapsın dedim eşime
Ama içime de sinmedi ama gitmekte istemiyorum yemeği gönderdim sonuçta.
Adım kötüye cikck çıksın diyorum yapınca kıymet mi veriyorlar diyorum
Eşim git veya gitme demedi. Ayıp etmiş olmam dimi adama