0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1,099 puan) tarafından

Kızlar benim kaynana postlarımı bilen bilir. Geçen günde yine kavga ettik. Kavga sebebini de kısaca açıklayayım sonra asıl sadete geleyim.

Geçen cumartesi eşim tavuk fln aldı pazar günü köylerinin piknik şöleni var diye. Kaynanamda geldi aşağıya hani ne aldınız ne ettiniz fln dedi Eşimde aldıklarını söyledi o sırada bende sofra kurdum yemek yiyeceğiz dedim sofraya buyur neyse geldi oturdu.  Işte küçük kaynım için hiçbirşey yaptiramiylrum bunlar ne kadar sorumsuz gibisinden konuştu eşimde dediki senin eserin.  Bak anne dedi ben şimdiden söylüyorum ben piknikte zaten protokoldeyim benim yüzümü goreemzsiniz ama kızına de usturuplu giyinsin isten kaçmasın nehirle birlikte yapsınlar.  Hepiniz keyif yapıp bulaşık hanıma kalmasın dedi olanlar oldu ondan sonra bağrış çağrış 

Kaynanam eski konuları açıyor mehir seni dolduruyor başıma gönderiyor fln eşim de kuran-i getir başayım nehir bir kere bile birşey demedi dedi. O gün baya büyük kavga oldu.  

Neyse işte kayinpederim üzülmesin diye yansitmadik gittik geldik o günden bu güne ben hiç gitmedim yukarı çünkü aşırı kirildim sürekli tartışma yani en ufak şeyi ya aileme yâda  bana bağlıyor. Asıl sebeb 

Bugün ben aradım kaynanamı  ogle yemeği yaptım gelin yiyelim dedim. Oda bacisina  gitmiş diyor gezmek benimde hakkım dedim gez. Herifin gelini kızı var yapsın dedi hizmetini. 

Babam işten geldi ama ben çıkmadım Gorumcem yapsın dedim eşime 

Ama içime de sinmedi ama gitmekte istemiyorum yemeği gönderdim sonuçta. 

Adım kötüye cikck çıksın diyorum yapınca kıymet mi veriyorlar diyorum 

Eşim git veya gitme demedi. Ayıp etmiş olmam dimi adama 

5 Cevaplar

0 oy
(135,763 puan) tarafından
bacim alakasiz olcak ama piknikde koyne ne protokolu
(1,099 puan) tarafından
Bunların her yıl düzenlenen geleneksel köy piknik şöleni oluyor belediye başkanları kaymakamlıklar fln geliyor şarkıcı türkücü tüm köylüler gidiyor
(1,099 puan) tarafından
Eşim dernek yönetim başkanı o yüzden hep protokdeydi
(135,763 puan) tarafından
aay bende brokrasi protokol ne alaka diyom hani koy piknigi yazmissin guzel bisidir bence ben olsam giderdim
(1,099 puan) tarafından
Yok bebeğim piknik ama çok güzeldi tülay maciran fln vardı eğlendik dibi de denizdi çok keyifli bir gündü sadece kaynana varlığı sınır bocuzu
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Karısı geçecek sen mi hizmet edeceksin sen bugün hizmet et yarın hizmetçi gibi olursun emin ol gezmelerden gelmez mecbur musun karısı sağ sağlam yani 
(1,099 puan) tarafından
Eski postlarımı oluşan dersin nehoss ne kadar da hoştur hayatin
(992 puan) tarafından
E nehos eşine de kaçın arkanıza bakmadan bunlar yuva yıkar kıskançlıktan
(1,099 puan) tarafından
Kayinpederim kalp hastası ya eşim kıyamıyor yoksa tek duam rabbim hayırlı bir iş versin uzak yere gidelim güzel insanlar hayırlı isanlar olsun
(992 puan) tarafından
Kalp hastasiysa ne olmuş her beş kişiden birinde kalp rahatsızlığı tansiyon şeker var ama bu ölüm riski demek değil ki belki sizden daha çok yaşayacak okuduğum ppostlarda sana dil uzatma evinize ekonominize çökme derdi vb var kusura bakma bunlar seni gömer öyle gider aklın varsa kaç kurtar kendini hikayenin sonu belli eşin yarın aşkı biterse bu sefer seni suçlayacak ailemle aramı bozdun diye ne kadar uzak o kadar sağlıklı ilişki yoksa kusluge ya da boşanmaya gider olay
(1,099 puan) tarafından
Ah bacım ah yüküm ağır yolum uzun
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Ayip etmezsin, gitmeden haber etseydi kayinvaliden brn evde olmyacam yemeknisini halledin diye tamam git derdim. Madem.gorumcende varmis, o yapar. Hicte ayip degil, herkesin evi barki asi sofrasi ayri, sonucta adam tek degilmis 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Kayınpederin sana karşı tavrı önemli bence canım eğer o da kaynanan gibiyse hiç ayıp olmaz ama muhabbetin varsa aran da iyiyse yapabilirsin
0 oy
tarafından
Anladığım kadarıyla kayınbaba iyi biri ben olsam onlara kızıp kayinbabami uzmem giderdim bişey olursa da iyilik de yaramiyo der eşime anlatırdım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 292 göst.
24 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ala (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 998 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mqvili (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mqvili (294 puan) tarafından soruldu

411,831 soru

12,397,815 cevap

44,290 kullanıcı

Kategoriler

...