0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (934 puan) tarafından

Kızlar ben aldım ihtiyacı olan alsın tim bezlerde geçerli

image

4 Cevaplar

+3 oy
(1,637 puan) tarafından
 içki satılan herhangi bir yerden alışveriş yapmak doğru değil. İsterseniz araştırın. İsterseniz eleştirin. Lütfen dikkat edelim
(934 puan) tarafından
Herkesin doğrusu kendine dir benim doğrum bu deği dir l alırım da içerim de. Ki konu da bu değil. Siz almayın o zaman. İnsanların fikirlerine de lütfen dikkat edelim :) Hayırlı günler dilerim fikrinize saygı duyuyorum siz almayın ben alirim:)
(1,637 puan) tarafından
Zaten almıyorum çok şükür. Şişede hayırlı günler
(934 puan) tarafından
Devamını dilerim:) Hayırlı günler
-Reklam-
+2 oy
(6,144 puan) tarafından
Boykot ise yariyor, iste kanıtı...

Kusura bakmauin ama benim bebegim 3 kurus daha ucuza bez taksin diye Filistin de ki bir bebegin olumune ortak olamam... anne olan herkesi vicdanli davranmaya davet ediyorum. Bu kadar ucuz numaralara artik kanmamaliyiz. Ben ustume dusen gorevi yapip burada uyardım bu yazımla. Gerisi size kalmıştır. Polemige kapalıyım. 
(6,144 puan) tarafından
Migrosun kendisi boykot :)
(934 puan) tarafından
Migros İsrail markası değil, Türkiye'nin köklü bir market zinciridir.Sahibi koç holding tır.
(6,144 puan) tarafından
Koc holding olmasi yeterli bir sebep degil mi? Alkol satmasi yeterli bir sebep degil mi? Boykot mallarini ballandira ballandira satmalari yeterli bir sebep degil mi? Yani neresinden tutsaniz kaliyor. Dedigim gibi ben uyariyorum, uzatmak istemiyorum. Internette her bilgi mevcut
(934 puan) tarafından
Evet mevcut ✅✅ hayırlı günler
(1,637 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız bin + vermek istiyorum. İnsanlar halâ anlamıyor . İlla bizim başımıza gelince mi akıllanacağız
0 oy
tarafından

Şuan stoklar boş görünüyor bayburtta sıfırladılar neyseki eşim çalıştığı için bende kaptım :Dp

(934 puan) tarafından
Evet izdiham oluştu benimde kardeşim çalışıyor aldırdım
tarafından
Bebek ürünlerinde de geçerliymiş deterjan stoğu tamamlanırsa bidaha alacağım ondan da
(934 puan) tarafından
Aa onu bilmiyordum kalırsa ona da bakarım
0 oy
(680 puan) tarafından
Markaya göre değişiyor mu? Her numara için geçerli mi? Benim de almam lazım inşallah yarına yetişirim.
(680 puan) tarafından
Bugün geç oldu eşim de uyudu ancak sabah gidelim, bence de çok iyi bir fırsat benim çocuklara bez dayanmıyor.
(934 puan) tarafından
İnşallah kalır canım ama buna gore Stok yapmalari lazım ki isteyn herkes alabilsin kalmadı demek olmaz
tarafından
Sanaldan da söyleyebilirsin gitmene gerek yok illa
(680 puan) tarafından
@Kartaldilos Bence de stok daha iyi olabilirdi
(680 puan) tarafından
@idilt Doğru bak o olabilir, bize yakın olduğu için uygulamasını kullanmıyordum ama şimdi indirip bakarım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.
24 Mayıs 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3melek1anne (863 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 334 göst.
1 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bosver (98 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,514,245 soru

24,694,449 cevap

368,547 kullanıcı

...