Tony Black bir alana bir bedava kampanyası nasıl?

0 oy
360 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (863 puan) tarafından

İndirim var kızlar geçen gün floya baktık çok pahalıydı tonyblack de indirim var 

image

imagebir alana bir bedava 1300

4 Cevaplar

0 oy
(187,525 puan) tarafından

ilk kez duydum bu markayi kalitesi nasil

(863 puan) tarafından

Görümcem kendine de çocuklarına da hep buradan alıyor her zaman flo'nun kalitesi ile aynıymış ben geçen sene 6-7 çift görümcemin çocuklarına ve benim kızlara dahil olmak üzere indirimli almıştım böyle bir alanı bir bedavadan çok indirimli gelmişti benim kızlar geçen seneden beri hala giyiyor görümce benim oğlunun ki bir bize bir ay sonra yırtıldı bilmiyorum artık kullanışa mı bağlı ama güzel de görünüyor

(187,525 puan) tarafından

ben flodan biraz alosveris yaptim ama hic iyi degildi cocuklar icin ayakkabilar koku yapti bidahada bisi almadim 1 sene giymesi icin aldigim 2 marka var artik o markalar harici almiyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,011 puan) tarafından

Ben yıllar önce aldım ayakkabı 1 ayda eskidi

(863 puan) tarafından

Yaqa daha önce almadım açıkçası görümcem alıyor o attı banada 

(5,011 puan) tarafından

Ben yaklaşık 4 yıl önce aldım 1 ayda gidince ayakkabı bir daha şans vermedim ama geçen bu sürede kalitesi düzeldi mi bilmem 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

İki yıl önce yine kampanya vardı eşime iki tane aldık hiç rahat değilmiş yani biz memnun kalmadik

0 oy
(443 puan) tarafından

Kalitesini ve konforunu begenmedim ben yillar once almıştım ayakkabıyı 2 kere zor giymiştim öyleyken agzi burnu kaymisti

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tony Black bir alana bir bedava kampanyası ne zamana kadar sürüyor?
Tony Black markasının bir alana bir bedava kampanyasının bitiş tarihi mağaza stoklarına ve sezon dönemlerine göre farklılık göstermektedir. Güncel kampanya süresini öğrenmek için size en yakın satış noktasını ziyaret etmeniz veya markanın resmi web sitesindeki kampanya koşulları bölümünü kontrol etmeniz en doğru sonuçları verecektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Tony Black ayakkabı fiyatları 1300 TL bandında mı?
Tony Black ayakkabı modelleri sezon indirimleri ve kampanya dönemlerinde 1300 TL gibi uygun fiyat seçeneklerine düşebilmektedir. Bir alana bir bedava gibi promosyonlar, ürünlerin birim fiyatını ciddi oranda düşürdüğü için bütçe dostu bir alışveriş alternatifi oluşturmaktadır.
Tony Black ayakkabılarında bir alana bir bedava kampanyası nasıl uygulanıyor?
Bir alana bir bedava kampanyası, genellikle seçili ürünler arasından iki adet ayakkabı seçtiğinizde, fiyatı düşük olan ürünün ücretsiz olarak kasaya yansıtılması prensibiyle çalışır. Bu kampanyadan yararlanmak için mağazadaki kampanya dahilindeki reyonları tercih etmeniz ve ödeme sırasında kampanyanın aktif olduğunu teyit etmeniz gerekmektedir.
Uygun fiyatlı spor ayakkabı alırken nelere dikkat etmeliyim?
Uygun fiyatlı spor ayakkabı alırken ürünün taban yapısının konforlu olmasına, kullanılan malzemenin hava alabilir yapıda bulunmasına ve numaranızın tam olmasına dikkat etmelisiniz. Kampanyalı ürünlerde değişim ve iade koşullarını önceden sormak, ileride yaşanabilecek sorunların önüne geçmenizi sağlayacaktır.
Bir alana bir bedava kampanyasından nasıl en iyi şekilde yararlanırım?
Kampanyadan en iyi şekilde yararlanmak için birbirine yakın fiyat aralığındaki ürünleri eşleştirerek maksimum tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ayrıca kampanya dönemlerinde stoklar hızlı tükendiği için beğendiğiniz modelleri farklı mağazalarda aratabilir veya mağaza çalışanlarından destek alarak ürünleri ayırtabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 582 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 939 göst.
1 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susam (4,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 392 göst.
1 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (9,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
13 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervela (8,305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,387 soru

24,696,076 cevap

368,644 kullanıcı

...