+7 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şokta yumusatici şampuanlar indirime düşmüş.almayalum kizlar. Az da olsa destek olalım. 

14 Cevaplar

+2 oy
(7,076 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Sonuna kadar inatla devam isterse 1 tl olsun 

image

image

-Reklam-
+5 oy
(2,852 puan) tarafından
Boykot kesinlikle ise yariyor arkadsslar, asla 3 kurus asagi diye vicdanimizi satmayalim

Allah rizasi icin, hepimizin evladi ailesi var, din kardeslerimizin kanini 3 kuruusa degisemeyiz. Nolur kanmayin, almayin, aldirmayin. Bizim paramizla o bebekler olduruluyor. Allah a nasil hesap verecegiz, bari bunu basaralim. Inancimiz satilik olmamali. Tutustular hepsi cok ucuza satiliyor su an, aynen devam.
+4 oy
(3,375 puan) tarafından
Demek ki boykot işe yarıyor bazıları diyor ya sizin yaptığınız boykot ne işe yarar diye 
tarafından
Valla artık büyük küçük demeyeceğiz bizde destek olalım. Yoksa elimizden bişe gelmiyo. :(
(690 puan) tarafından
Zaten İsrail demiş boykot yapsalar indirim yaparız dayanamayıp alırlar.
Nah alırız
+2 oy
tarafından

Cevap yazayım da post üstte kalsın 

BOYKOT YASATİRRRRRRRR
+2 oy
tarafından
A101, BİM ve ŞOK daha alışveriş yapmıyorum siz de yapmayın. Mahalle bakkalindan alın bunları varya tepemize biz çıkardık.
0 oy
tarafından
A101 de dehşet indirimler yapmışlar ama Napıyorruz ALMİYORUZ zulme destek vermiyoruz
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Evet ya bende şimdi gördüm gerçekten işe yarıyor. Aslında onların mallarının da bir boka yaradığı yok sadece diğerlerinden bir tık iyi hiç kullanmıyorum fairy Domestos ciff ölmedim mutfağım da çamaşırlarım da tertemiz. Savaştan önce bu kadar dikkat etmezdim ama yine de almamaya özen gösterirdim. Şimdi hiç almıyorum çok şükür işe yaramış. Müslüman kardeşlerimizin kanı yerde kalmasın.
0 oy
(439 puan) tarafından
Fetva bile verildi almak haramdır. Allah'tan korkuyorum almayın aldırtmayın. Ürünlerinin içeriğini araştırıyorlar neler çıkıyor. Eşime diyorum bunlar neden bu kadar uzun yaşıyor, kendi ürettiklerini kullanmıyorlar ondan diyor. 
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Bedava da verseler almıyoruz inşallah 
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Bedava verseler yine almayacağım. Rabbim ümmeti Muhammed'e şuur akıl fikir versin. Düşünme, merhamet versin 
0 oy
tarafından

İsrail ürünleri indirime girerken Türk ürünleri 2 katı zamlanıyor. Müslümanız ELHAMDÜLİLLAH....!!!! :ermm:

tarafından
Evet istifadeci bir milletiz Allâh islâh etsin
tarafından
Çooook büyük amin inşallahhhhh
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️ 
0 oy
(326 puan) tarafından
Valla boykota devam ya gerçekten işe yarıyor bugün arkadaşım mesaj attı işte bu bulaşık deterjanı bir alana bir bedava varmış dedim bacım biz almayız dedi indirime girmiş diye dedim bende dedim valla almıyoruz katillere destek olmak istemiyorum falan konu kapandı 
0 oy
(5,863 puan) tarafından
Peki x bir marketin bulaşık deterjanıni bir alana Bir bedava demesi lanet gelsin markalara  tabiki boykot 
tarafından
Fairy diyorsun demi :( a101 çıldırmış durumda resmen
(5,863 puan) tarafından
Evet cnm finish faiyr  bir alana bir bedavaya düşmüştü. Sanki bir kurşun siz den bir kurşun bizden der gibi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 530 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nzl123 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 512 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 221 göst.

410,013 soru

12,327,514 cevap

39,136 kullanıcı

Kategoriler