0 oy
358 göst.
Aile kategorisinde (336 puan) tarafından
Kızlar hep huysuz bir adamdı ama bu ara abarttı balkonda asılı gömlek ve pantolonu uçmuş kaybolmus sanki ben bilerek yapmışım gibi bir ton laf söyledi kalbîmı kırdı ya ne bileyim aldatmıyor hıssetmıyorum sürekli evde teli ortada ama sanki bana gıcık olıyor temızlıge yemeğe laf ediyor kalktım yün battaniye ne varsa yıkadım hani bi iyi bir şey çıkar ağzından diye çocuklar çiş yapmıştı çünkü sıfır yastık getirdim yıkamıştım bu ne kutuk gibi dedi begenmedı bende kendi yastığını getırdım alışmış Sidk içinde yatmaya dedi anlamadım derdin ne dedim altından üstüne kadar her şeyi yıkadım bkunu çıkarma dedim millet on senede bir yün yıkıyor söylendim durdum sesını çıkarmadı ne olsa beni suçluyor özellikle pantolon gömlek için bana bilendi atsan atılmıyor satsan satılmıyor ondan bir kere ellerine sağlık Allah razı olsun der dedim gözüne gözine sokuyorum yaptığım işleri çok dengesiz bugün yaptığım yemeği beğendi mesela ellerine sağlık dedi üstüne yine tuhaf tuhaf aman neyse kavgaya beni çekmeye çalışıyor bulasmıcam

7 Cevaplar

0 oy
(6,835 puan) tarafından
Ya niye yaranasın ki zaten. Bunları yapmak senin mecburi görevlerin bile değil üstelik. Ne büyük ikramlarda bulunduğunu farkedip ona göre davranmıyorsa sende yapma. Yapsan da eleştiriyor nasıl olsa. Ye iç eğlen gez toz. Niye bu yaşınızda bunları yaşıyorsunuz diye sorun kendinize. Evlilik kölelik değildir. Edebi ve ahlakı vardır.
(336 puan) tarafından
Ya bende rahatsızım sonuçta sidik kokusu çekmek istemiyorum ama çocuk tuvalete alısırken böyle kaçırdı ve gerçekten kötü kokuyor beş yıldır evliym bu yünlerin çoktan yıkanması lazım başkasına mınnet etmem yanı annemden ne gördüysem yaparım sonra hatta annem gelecekt yardıma onu bile istemedim kendim öğrenmem lazım yavaş yavaş sonuçta her seene yıkanmaz çocukların yatagıda geliyor yıkayıp kaldırcam
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Kızlar akıl verecek var mı ya 
0 oy
(717 puan) tarafından
Dengesiz midir nedir oda yaptığin işi de beğenmiyor çok biliyorsa kalksın kendisi yapsın hiç birimiz aşçı gibi yemek yapmak için evlenmedik elimizden ne geliyorsa o. Ağzının payını ver bence sen onun yaptığın işleri göstermek yerine. Hiç yapma baksin bakayım yapmayınca nasıl oluyor muş 
(336 puan) tarafından
Yapınca böyle yapmayınca 3. Dünya savaşı çıkar gercı çıkmaz karı gibi küser trip atar anasına gider bayıldıgımdan değil yani ele güne karsı
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Yapma bırak ev dağınık kalsın hiç yokmuş gibi davran anlar o zaman eşinin annesi değilsin 
(336 puan) tarafından
Ya bunları kendım ıcınde yapıyorum merak etme aç bıraktıgım yemek vermedıgım yatak ayırdıgım zamanlar oldu hiç bir hakttan anlamaz bu sünepe
0 oy
(8,270 puan) tarafından
Gömleğine ve pantolonuna üzülmüş olabilir bende üzülür ve sinirlenirdim yani normal nasıl uçtu onu anlamadım iyice mandallamadınmı. 
(336 puan) tarafından
Hayır beyefendiye üç yıldır mandal al diyoruö almadı camasır kurutmalık al dedim onu da almadı çivi tak ip as yukarı asayım camasırı dedim onu da yapmadı ama allahın ruzgarı ucurunca benı sucladı deli
0 oy
(988 puan) tarafından
anlamıyosa sal gitsin bacım.Köle olmaya gelmedik dünyaya.bir yıllık evli sayılırım başlarda özene bezene yemek yapardım en az iki. çeşit ortaya bir. şeyler mutlaka günde iki kez evi süpürüyorum falan o zamanda eline sağlık demezdi şimdi çocuk oldu zaten yoruluyorum kendimi parçalasamda aynı parçalamasamda tek çeşit yemek yapıp geçiyorum.kahvalrı hazırlardım her sabah şimdi bebek zaten gece boyu uyanıyor zaten yorgunum sabah bi de kahvaltıyla uğraşamam gerçekten bir iki mırın kırın etti hazırlayamam dedim halim gerçekren olmuyor napim.gece benle kalkıp bebeğe baksa hazırlarm ama dopru düzgün destek yok bir şey yok bend ekendimi hırpalayamam boşluk buldukça da uyuyorum evi iki güne üç güne süpürüyorum yapabildiğim kadsr sonuçta..Artık takmıyorum da demiş. mi dememiş mi diye kendi keyfime göre yaşıyorum.canım ancak o yemeği yemek isterde uğraşırım o da kendim yiyim diye o da nasipleniyor işte :D 
0 oy
(128 puan) tarafından
Deveyi diken insanı s..... Yaranır canım sen de öyle yap o zaman niye kendjni yoruyosun yavrucum bırak gez toz eğlen coş valla takma bak nasıl peşinden gelir eve gösterdiğin özeni kendine göster suslen paraları harca öylesini sever bunlar yoksa ağzınla kuş tutsan sofraya kuş sütü getirsen bile kusur bulur kusuru kendjn yarat kusurun ta kendisi ol duyma onu 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 944 göst.
24 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
27 Haziran 2023 Aile kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 433 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 593 göst.