Kızlar hep huysuz bir adamdı ama bu ara abarttı balkonda asılı gömlek ve pantolonu uçmuş kaybolmus sanki ben bilerek yapmışım gibi bir ton laf söyledi kalbîmı kırdı ya ne bileyim aldatmıyor hıssetmıyorum sürekli evde teli ortada ama sanki bana gıcık olıyor temızlıge yemeğe laf ediyor kalktım yün battaniye ne varsa yıkadım hani bi iyi bir şey çıkar ağzından diye çocuklar çiş yapmıştı çünkü sıfır yastık getirdim yıkamıştım bu ne kutuk gibi dedi begenmedı bende kendi yastığını getırdım alışmış Sidk içinde yatmaya dedi anlamadım derdin ne dedim altından üstüne kadar her şeyi yıkadım bkunu çıkarma dedim millet on senede bir yün yıkıyor söylendim durdum sesını çıkarmadı ne olsa beni suçluyor özellikle pantolon gömlek için bana bilendi atsan atılmıyor satsan satılmıyor ondan bir kere ellerine sağlık Allah razı olsun der dedim gözüne gözine sokuyorum yaptığım işleri çok dengesiz bugün yaptığım yemeği beğendi mesela ellerine sağlık dedi üstüne yine tuhaf tuhaf aman neyse kavgaya beni çekmeye çalışıyor bulasmıcam