0 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bugün farketttim hatta az önce oğlumun ayakları böyle olmuş doktoruna da yazdım ama acile götürmek gerekiyor mu bu nedir ellerinde falan yok sadece ayakları böyle olmuş 

image

image

10 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Geçen hafta biz gecırdık el ayak hastalığına benziyor aynı 
tarafından
Kötü birşey mi canım nasıl geçti hemen geçti mi
(336 puan) tarafından
Burdan bildiğim kadarıyla hayır kendi kendine gecıyor pek bir ilacı yok
tarafından
Evet ılacı  yokmuş başıma ağrı girdi ya
-Reklam-
0 oy
(6,667 puan) tarafından
Bişey ısırmış gibi geldi bana iki ayağıda mı böyle 
tarafından
El ayak hastalığı olmuş oğlum :(
0 oy
(4,761 puan) tarafından
El ayak agiz hastalığı olmuş canım ilacı yok ateşi çıkarsa ateş düşürücü veriyorsun sadece paralardan ve piknik alanlarından bulaşır benim ikisi de oldu kızların çok çabuk bulaşır idil dışarı çıkmayın 10 gün yani park vs yerlere gitmeyin
tarafından
Yok çıkmam artık biryere
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ayy kuzum. Takipte kal ateşi çıkarsa ateş düşürücü ver. Evde kalsın bir hafta on gün.. ekstra bişi olursa doktora götürürsun
tarafından
Bizde Konya’da ki doktoruna yazdık ettik böyle böyle her şeyi . O da ateş düşürücü ve nemlendirici kullanın dedi . Sebamed in nemlendiricisiyle calpol kullandım bir süre ayakları hafifledi indi yani . Bu seferde ishal oldu nedenini anlamadım :/
0 oy
(2,936 puan) tarafından
El ayak hastalığına benziyor kuşum hiç ateşlendi mi bu ara
tarafından
Yok canım hiç ateşlenmedi ama ateşi arada 37 lerde geziyordu ben diş çıkarmasına bağlıyordum. Hepsini bir anda çıkardı çünkü
0 oy
(1,840 puan) tarafından
El ayak hastalığı çok geçmiş olsun .ona. benziyor tedavisi yok maalesef 1 hafta 10 gün içinde geçiyor kendiliğinden birde ateş boğaz ağrısı yapabilir Dr götüren yinede yarın her yerine yayilacak büyük ihtimal
tarafından
Yayılmadı canım 2 gündür hala ayaklarında hatta ayakta olanlarda hafifledi şükürler olsun . Yarın doktora götüreceğiz ama bu seferde ishal oldu .
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim 
tarafından
Teşekkür ederiz
0 oy
(4,469 puan) tarafından
Yakın zamanda ateşli bir hastalık geçirdi mi? Bizimkinde de geçen sene oldu, hastalıktan sonra doktora götürdük. Ateşli hastalık sonrası olabiliyor dedi, kendi kendine birkaç güne geçti bizimki. Bir de aklınızda olsun dedi belki penisiline karşı vücudu hassas olabilir dedi. Siz doktorunuza bir sorun en iyisi. 
tarafından
Ateşli bir hastalık geçirmedi . Sadece ateşi 37 lerde geziyordu ben de diş çıkarmasına bağlamıştım şimdi de ishal oldu sabah doktora gideceğiz
(4,469 puan) tarafından
geçmiş olsun en iyisi doktora gitmek tabi
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Ne yaptınız acaba tekrardan götürdünuz mu doktora. Benim kızımda da böyle kaç kere götürdüm doktora doğru dürüst teşhis konulamadi 
tarafından
Sabah gideceğiz canım doktora ilk defa oldu benim oğlumda ama şuan hafifledi biryerine de yayılmadı
(1,080 puan) tarafından
Kızım şuan 6.5 aylik. 1.5 aylıktan beri böyle bir türlü gecmedi. Kac doktora gittik boş verdikleri hiç bişey etki etmiyor **** diyorlar döküntü diyorlar egzama diyorlar bişey anlamayan çıkıyor. Hepsinin verdiği ilaçları düzenli kullanıyoruz ancak hiç fayda etmiyor.
0 oy
tarafından
Doktora goturmende fayda var canm
tarafından
Sabah gideceğiz bakalım

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 342 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde Pamira (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 438 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
6 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,025 soru

12,171,614 cevap

36,640 kullanıcı

...