0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,092 puan) tarafından
Hayırlı gunler guzel hanimlar, demir ve ferriitin degerlerim bayagi dusmus henuz sonuclari doktora gostermedim ama genelde hap veriyirlar ve ise yaramiyor. Baska bildiginiz temiz icerikli takviye var mi acaba kendim alabilecegim, veya igneyle mi yukselir ? Bilgisi olan arkadaslar bir yardim edin, tesekkur ederim. 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,914 puan) tarafından
Bana serum takmışlardı
(2,092 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(128 puan) tarafından
Keçiboynuzu özü çok iyi geliyo sabahları aç karına al bide et protein mercimek nohut vs ağırlıklı beslenmek gerek ilacini da içmeye devam et iyi gelir inşallah 
(128 puan) tarafından
Bide karadut özü de icebilirsin hepsi kan yapar demire iyi gelir
(2,092 puan) tarafından
Tesekkur ederim
(128 puan) tarafından
Rica ederim
+1 oy
(11,129 puan) tarafından
beslenmeye dikkat edeceksin canım. demir içeren ürünlerle birlikte süt ürünleri tüketmeyeceksin. etin yanında ayran içmek gibi. biri demir biri kalsiyum ama birlikte tüketmemek gerekiyor onun yerine etin yanında c vitamini içeren şeyler tüketmelisin, portakal, limon, soğan gibi  

çay, kahve tüketimini azalt ve yeneklerden hemen sonra çay içme en az 1 saat sonra iç onu da mümkünse açık iç 
(2,092 puan) tarafından
Tesekkur ederim
+1 oy
(2,147 puan) tarafından
Benim de çok düşük. Suyun içinde eritilen toz verdi. Ama o kadar şişkinlik yapıyor ki iki defa içebildim. Memlekete gidince eczacımıza ve ordaki aile hekimimize tekrar danışacağım.
(2,092 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
9 cevap 191 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,587 cevap

36,425 kullanıcı

...