0 oy
484 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (300 puan) tarafından
Bebeğimiz 14 aylık. 1 2 ay sonra Karadeniz gezisi planlıyoruz kendi aracimizla. 1000 km. Daha önce yine kendimiz gitmiştik 14 saatte varmistik. Ama cocukla cesaret edemiyoruz. Bir yandan hani oyalar gideriz diyoruz bir yandan gözümüz yemiyor. Çünkü bir gün arabada sakın dursa öbür gün mizmiz oluyor. Sizce bu riske değer mi? Siz en uzun kaç saat yolculuk yaptınız bebekle? Zor oldu mu? Neler önerirsiniz?

35 Cevaplar

0 oy
tarafından

1 saatlik yolculuğu burnumuzdan getirdi 10 aylık :D

(300 puan) tarafından
O sıralar bizimki de çok sıkıntılıydı yolculuk konusunda şimdi bir tık duruldu
-Reklam-
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Hiç korkma bence bol oyuncak al yiyecek al dura dura gidersiniz arada hava alır hem şarkı açarsınız öyle öyle oyalanır 
(300 puan) tarafından
Biz de bazen cesarete gelip öyle diyoruz ya inşallah olur :D
(7,796 puan) tarafından
Olur kız neden olmasın kötüyü çağırma herşey güzel olacak diye düşünüyorum zehir etme kendine ☺
(300 puan) tarafından
İnşallah ya. Biz 3 yıldır hiç tatil seyahat vs yapamadık anca köye gidiyoruz
0 oy
(2,730 puan) tarafından
2 hafta yollardaydık. Biz genelde şehir şehir dolaşmayı seviyoruz. Akşam olduğunda da hangi şehirdeysek orada konaklıyoruz. Çocukla daha eğlenceli oluyor.
(300 puan) tarafından
Biz de aynen öyle yapıyorduk. Çocuk olunca pek gidemedik özellikle sizden cesaret almak isterim. Çünkü çok özledim böyle şehir şehir gezmeyi
(2,730 puan) tarafından
Güzel oluyor canım. Korkma akışına bırak. Kızımın 40ı çıktı ondan sonra çoğunlukla sokaklardayız zaten gezip duruyor. Zaten 1 yaşındaymış çoğu şeyden anlar.
0 oy
tarafından

Ben Karadeniz turuna çocuksuz katıldım ben bile duramadım :)

(300 puan) tarafından
Bence turla daha sıkıcı biz kendimiz gezdik istediğimiz yerde durduk istediğimiz yerde gezdik çok keyifli olmuştu cocukla nasıl olur bilmiyorum ama burnumda tütüyor oralar
0 oy
tarafından
6 aylıktı aynı gün otobüs 4 saat uçak 1 buçuk saat havaş 1 saat yolculuk yaptık elhamdülillah sıkıntı yaşamadım 
(300 puan) tarafından
Maşallah ya. Biz rahat gezmek için kendi arabamızla gitmek istiyoruz. Bir de ben hayatımda hiç uçak binmedim
tarafından
Arabayla da üç saatlik yola gittik sürekli durduk hani sklmdi iyi oldu. Bizde bu fiyatlardan sonra daha binemeyz herhalde:)))
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Valla huysuzlanmasını bilemem bi şekilde oyalanırda benim kızımı araba tutuyor aynı aydalar sizinkisiyle. 3 saat gittik ama burnumdan geldi kustu o da çekti ben de
(300 puan) tarafından
Ya çözümü yok mu acaba bizde şimdilik öyle bir sıkıntı yok
(2,368 puan) tarafından
Çok küçük olduğu için çözümü bende artık karnı dolu yola çıkartmıcam çok sarsmıcam vs.
0 oy
(7,237 puan) tarafından
16 saat gittik kızım tam 1 yaşındayken üstelik otobüsle ☺
(300 puan) tarafından
Of of helal olsun ya. Otobüs beni korkutur
0 oy
(4,122 puan) tarafından
13.5 aylikken 5 saat gitmistik. Sabaha karsiydi cogu uyuyarak gecmisti yolun. 
(300 puan) tarafından
Benim memleket 3 saat o miktarda yollara alışık da
0 oy
(13,824 puan) tarafından
8 saatlik yolda telefon verirsem durdu sadece 
(224 puan) tarafından
Kız onda herkes oyalar önemli olan vermeden oyalamak :)
(13,824 puan) tarafından
Ben onu göze alıp yola çıkamam ahaha  :D
(300 puan) tarafından
Ben de hareketli oyuncaklar alacağım
0 oy
(135,709 puan) tarafından
3 aykikken 60 saat gittik
(300 puan) tarafından
Maşallah ya ciddi bir yol ven kendim gidemem o kadar yolu. Aslında biz de o aylarda bir sürü yola gittik ama bence daha küçükken daha kolay sürekli uyuyorlar yolda
(135,709 puan) tarafından
heryil gidiyoruz en ufak 3 aylikken gitmistik ustelik asi oldu ve yola ciktik
0 oy
(224 puan) tarafından
8 saatlik yola gittik normalde seven çocuk asla durmadı burnumdan getirmişti ben olsam yakın yerler tercih ederdim yada yolda konaklamak daha mantıklı 
(300 puan) tarafından
Onu düşünüyoruz mesela tam ortada bir şehirde konaklamak yolu 2 gune bölmek biraz daha masraflı olur ama rahat olur bence de
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Benim bebeğim araba sevdiği için yolculuk problem olmuyor bizim için ama çok sıcaklarda gitmem terler diye sadece onun dışında şuan 15 aylık en uzun 18 saatlik yol olmak üzere pek çok yola çıktık 
(300 puan) tarafından
Ya Karadeniz olunca yazın daha iyi oluyor çünkü ağustostan itibaren çok yağış vs oluyor
0 oy
tarafından
28 saatlik yola gittim izmirden ağrıya beklediğim kadar kötü geçmemişti ama yorucuydu 
(300 puan) tarafından
Helal olsun gerçekten 28 saat büyük bir başarı bence bebekle gitmek
0 oy
tarafından
Çok isterum varya şuan 
0 oy
tarafından
Kendi arabanizsa iyi ayy ben 9 aylıkken memlekete gittim uçakta inene kadar ağladı durmadı.ozel arabaysa bence iyi sadece sıcaklık biraz zor
(300 puan) tarafından
Oraya gidene kadar zor ama klima var oralar da zaten serin oluyor
0 oy
tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında 12 saatlik yolculuk yaptık otobüsle gidiş çok iyiydi sabah 6 buçukta indik aonra gün boyu disardaydik akşam tekrar gbindik dönüş biraz yorucu geçti ama beklediğim kadar kötü geçmedi ozell araç olsa daha iyi tabikide 

Hem çocuklar arabayı seviyor koltuğuna koyarsın sende yanına oturursun oyuncak krater vs şarkı falan derken geçer gider
(300 puan) tarafından
Otobüsle bile gittiyse özel araç gidilir gibi ya çünkü otobüste istediğin yerde durma şansı olmuyor daha zor illa ki
tarafından
Kesinlikle otobüsle gidebildiysem sende özel araçla gidersin
0 oy
(1,976 puan) tarafından
Biz oğlum 10 aylıkken gitmiştik Urfa’dan Karadeniz’e çok rahat olmuştu gece çıkmıştık yola birkaç saat uyanık kaldığı için rahat olmuştu
(300 puan) tarafından
Siz araba kullanabiliyor musunuz yoksa sadece eşiniz mi kullandı arabayı mesela tüm gece araba sürüp ertesi gün mü dinlendi
(1,976 puan) tarafından
Yok ben bilmiyorum eşim kullandı gideceğimiz gün tamamen dinlenerek geçirdi varıncada yemek yiyip dinlendi zaten yoldu yemek ti yerleşmekti derken akşam oldu
0 oy
(20,230 puan) tarafından
Ben çok istiyorum Karadeniz'e gitmeyi. Eşim şimdi gidelim dese hemen 2 saate hazır olur kapıda beklerim. 11 aylık benimki de. Otobüsle olsa aynı şeyi diyemezdim. Ama araba olunca arada öner hava alirsiniz. Dolasirsiniz. Bence gidilir 
(300 puan) tarafından
Biz 3 yıl önce gittik memleketim gibi burnumda tütüyor. Hep tekrar gidelim dedik durduk
(20,230 puan) tarafından
Ben evlendik evleneli diyorum eşime gidelim diye. Bekarken gitmiştim ben. Uzak diye ilerde gideriz falan diyo. Gözü kesmiyo. Ben çok istiyorum tekrar gitmeyi
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Otobüsle 18 saat gitmiştim 9 aylıktı gece iyiydi ama gündüz çok sıkıntılı geçti benim için kendi araban ile daha rahat edebilirsin 
0 oy
(2,146 puan) tarafından
22 saate yakın yol gittim otobüsle 13 aylıktı.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 434 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 383 göst.
22 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Prens efe (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
2 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 402 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,609 soru

12,391,290 cevap

43,805 kullanıcı

Kategoriler

...