0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (484 puan) tarafından
Kızlar söze nereden baslayacagimi bilmiyorum o yüzden direk konuya gireceğim.

Annem meme kanseri 2 aydır tedavi görüyor 3 ay daha tedavi görecek ondan sonra ameliyat olacak bende 1 haftadır annemin yanına gelmişim annem kemoterapi aldığı zaman çok halsiz çok yorgun oluyor hiç bir şey yapamıyorum o yüzden bende bir nevi yardıma geldim anneme hemde bu süreçte destek olurum dedim.

Neyse eşim evde tek kaldı tutturmuş bir ay olmadan gel ben tekim yapamıyorum işte işten yorgun geliyorm yemek çamaşır falan ugrasamiyrm diyor bende idare et sonuçta keyfi birsy için burda değilim diyorm ama yok eşim anlamiyr yok illa bir ay dolmadan gel diyor simdi ben ne yapacağım bilmiyorum gitsem olmuyor annemi böyle birakmak istemiyorum bir kardesim var 20 yaşında ama onunda stajı var ve benim gibi bakamaz anneme bir ev işi yapsa baştan savma yapar herşeyi en azından Haziran sonuna kadar kalayım diyorum eşime zaten ameliyati çok geç olacak o zmna kadar zaten kalamam diyorm ama yok illa bir ay dolmadan gel diyor sizce ne yapmalıyım ben arada kalmaktan çok yoruldum artık okuyan ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim 

13 Cevaplar

+6 oy
(4,917 puan) tarafından
Bin tane koca bulurum ama bi tane anne bulamam 
-Reklam-
+1 oy
(4,748 puan) tarafından
O gel deyince gidecek değilsin tatilde değilsin annene destek amaçlı ordasin isterse kıyameti koparsin isterse boşanma davası açsın umrumda olmazdı annene inşallah birşey olmaz inşallah bir an önce iyi olur ama ilerde Allah korusun  birşey olsa o değil sen üzüleceksin 
(484 puan) tarafından
Evet öyle yapacağım artık onu dinlediğim yeter ailem konusunda beni hep onlardab ayırmaya dislamaya çalıştı onun ailesi bir kere bile telefondan annemi arayıp geçmiş olsun demedi ama o kalkmış bana ahkam kesiyor
(869 puan) tarafından
Benim annemin hastalığı o kadar ciddi değil ama kaynanam da öyle hiç aramaz annemi annemde kemik çürümesi var ameliyat olacak haberi bile yok bende aramadı diye konuşmuyorum birde bana tavır alıyor
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Ne kadar anlayışsız ve vicdansız bi eşin varmış. Yarın onun evladı da aynısını ona yapar. Böyle bi zamanda bi yemeğin çamaşırın lafımı edilir 
(484 puan) tarafından
Eşim benim aileme karşı hep böyle ailem evime gelir kovar onları onlar için bir lira bile harcatmaz bana onları hiç sevmez beni ağaç kabuğundan çıkma sanıyor her halde istiyor ki ondan başka kimseyle konusmayayim aileni silip atayım yani ailemi kiskaniyor açıkçası
tarafından
Ben nişanlıyken annemin karnında sıvı vardı 9 aylık hamile kadın gibiydi 3 hastane gezdik o gün de eşimin yengesi ablası şehir dışından gelmş eşimde sizde kalsın ben bekar evindeyim dedi bize getirdi çıkmadan bişeyler hazırlıyım dedim yok şimdi yedik dediler bizde çıktık ev sizin dedim hastane hastane gezdik annem kıvranıyor kanser hastası saat akşam 9 kaynanam arıyor ne zaman eve geçeceksiniz kızımla gelinimi aç bırakmşsnz başıma kaynar sular döküldü annem ellerimde ölüyo kadının dediği çok zoruma gitti hiç unutmam o günü
0 oy
(326 puan) tarafından
Eşinin ailesi yok mu gitsin orda kalsın 1 ay açlıktan kim ölmüş ne anlayışsız bir adam anneni bırakıp gel demek nedir ya saçmalığa bak oda gidip annesigilde kalsın o zaman bir süre zaten sabah iş akşam ev yapıyor ailesi bir tabak fazla yemek yapıp iki parça kıyafet de yıkasın bir zahmet 
(484 puan) tarafından
Annesi var oda zaten kışın bizde yazın kendi evinde yani Malatya da yaşıyor oda bir haftadir kendi evine gitti resmen benm annemin yanına geleceğimi bildiği halde oda kaçtı gitti memleketine hepsi çok vizdansiz gerçekten dilerim Rabbim kimseye yaşatmaz böyle birsy
(326 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim annenize safi ismiyle şifa versin gerçekten insanlık kalmamış ya bu nasıl iştir yedi yabancı olsa bile insan böyle yapamaz ki sağlık konusu bide gerçekten Allah sana yardım etsin canım zor böyle anlayışsız kişilerle yaşamak benimkilerde aynısı olduğu için çok iyi anlıyorum seni
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Aynı durumda sen olsaydın annen bakardı böyle düşün koca her zaman bulunur ama aile bulunmaz 

(484 puan) tarafından
Tabiki öyle canım zaten eşimin bu ailemi dislamasi yüzünden ayrılma noktasına geldik yalvardı yakardı bir sana daha istedi çocuğum için bir şans daha verdim ama böyle insanla ömür gecmezmis onu anladım
(11,455 puan) tarafından
Eşim değilde kaynanam öyle bizi daha çok sev bize daha çok değer ver kendi aileni bosver gelin dediğin kendi tarafına düşmez ağzının üstüne yapistirasim geliyordu öyle konuşunca
(869 puan) tarafından
Allah'ım tek değilmişim bana kaynanam biz gittiğimiz kapıya *** gibi yapışırdık der sürekli ailemle mesafeli durur benimde öyle olmamı ister
(11,455 puan) tarafından
İnatla der her demesinde de aşırı tepki gösterir bozarım yine aynı yine aynı
(869 puan) tarafından
Bende aynı asla geri çekmez kendini inşaallah kendi kızından bulur
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Çok net konuşacağım bu arada kalma olmaz benim için. Annem zordaysa eşimin açlığı tokluğu beni bağlamaz.bir ayda da ölmez karısı olmadan. Annenin yanında olman gerekir. Ben öyle yapardım. Böyle bir zor zamanda eşin kendi kıyafetini yemesini içmesini ya da herhangi başka bir şeyini öne sürüyorsa insanlığını sorgulasın. Doğum yaptım 60 yaşındaki babam kendi işini kendi gördü annem 4 ay benle kaldı. Aile budur çünkü
(484 puan) tarafından
Evet cnm eşim için sadece kendi ailesi böyle benim ailemin böyle olmasını bana böyle iyi olmasını istemez o sadece kendisine muhtaç olayım ondan başka kimsem olmasın ister
(13,105 puan) tarafından
Gidecek misin peki? Eski postlarına baktım şimdi Hele ki seni o kadar üzen bir eş için parmağını oynatma derim. Böyle yüz bulmasın
(484 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum tabiki sonuçta keyfi bu kadar çok kalmayacağım yani şimdiye kadar onu dinledim de ne oldu bu konuda tabiki onu dinlemeyecegim
0 oy
(3,441 puan) tarafından
Kendi anası olsa anama bak gelme der çok geçmiş olsjn rabbim anneni bsğışlasın
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Benim annem ameliyat olduğunda iki gün refakatci kaldım diye demediğini bırakmadı hep sen mi bakacan kardeşlerin baksın dedi ki kardeslerim de bakiyordu zaten baksinlar bakmasinlar o onlari ilgilendirir kapat telefonu birdaha arama dedim bırakmadım annemi 
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Annem kanser olacak ve esim olacak hiyar diyecek ki bana hizmetlenecek kisi yok anneni birak bana hizmetlen. Onu var ya bosamazsam insan degilim. Annem 2 kere kanseri atlatti. 2 ameliyat ve kemoterapi isin tedavisi gordu. O kadar zor ki. Bu surecte o hiyar kocanin demesi lazim git annene bak. Ama tabi kendi annesi degil, surec ne kadar zor bilmiyo gel der tabi. Kendi anasi olsa hizmet eder, ustune de ettirir. Valla canim sende arada kaldim diyosun grip degil annen kanser. Ana bi tane. Yarin bigun bisey olsa annene, kocami kirmadim geldim demezsin keske daha cok baksaydim dersin. Bu kadar kocaniza bagli yasamayin, takmayin da. Rabbim annene de tez zamanda sifasini versin
0 oy
(408 puan) tarafından
Empati yaptirin senin annen ayni durumda olsa ben boyle yapmazdim gibi konusun belki ise yarar
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun benim de annem kanser hastasıydı 5.evre ilk hastalığı öğrendiğinde ağladı biz 4 kardeştik en küçüğümüz 9 yaşındaydı ben ölecem siz sokakta kalacaksnz hiçbirinizin daha bi yuvası yok bende evlenmeye karar verdim tedaviye de başladık evlendim hatta ilk senesi hem iş hem ev hem annemin hastanesi arası git gel yapıyordum kardeşlerim pek anlamıyorlardı herşeye ben koşuyordum saolsun eşim ilk sene olmasına rağmen hep destek oldu istediğin kadar kal ne lazımsa burdayım dedi bi yerden sonra onu da düşündüm yeni evliyiz eve geldim annemi de yanıma aldım bi kaç hafta ama aynı şehirdeydik bazen bi ay hastanede refakat ederdim bazende hafta hafta annemde kalırdım  hatta eşim sırtına alırdı annemi ama ne yazık ki annemi kaybettim aslında annenizi yanınıza alma şansınız yok mu eşiniz anlayışsız anladığım kadarıyla sonuçta hastalık bu kendi annesi olsaydı aynısını mı yapardı 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Koca adam alışsın yapsın sana muhtaç biri var hem de dünyadaki en değerli insan annen var. Tavrını koy 
0 oy
(810 puan) tarafından
Ben olsam Annemi bırakıpta gitmezdm grip değil sonuçta kanser esin idare edebilir

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,145 göst.
+2 oy
11 cevap 357 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 948 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ogretmenanne__123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,147 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,797 cevap

37,568 kullanıcı

Kategoriler

...