0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar Allah aşkına linçleyecek olanlar gelmesin. 

Bildiğiniz tanıdığınız hoca varmı? Gerçekten çok zor durumdayız. Burada anlatamayacağım kadar karışık bir konu. Antep ve çevresinde bildiğiniz tanıdığınız varsa lütfen yazın cevap olarak.. çok önemli bir mesele

6 Cevaplar

0 oy
(7,443 puan) tarafından
Her hocaya güvenilmez her insanın hoca diye gonderdiginede gidilmez canım 
(83 puan) tarafından
Hiçbir bilgim yok. Başımıza ilk defa böyle birşey geliyor. Bende bilmem etmem. Belki bilen vardır. Çok önemli çünkü
(7,443 puan) tarafından
Başına ne geldi bilmiyorum ama mesela sende musallat var diyip yokken başına musallat edenler oluyor sırf daha fazla para alabilmek için
-Reklam-
0 oy
(706 puan) tarafından
Çok güvenme geçen dolandiriliyordum az daha
(83 puan) tarafından
Öyle birşey olduğuna inanıyoruz. Çünkü bütün sonuçlar ihtimaller ona çıkıyor
(706 puan) tarafından
Ne yap biliyormusun gitme hocaya falan tatlı bişeye şeker olur bisküvi olur 4444 tane salaten nariye duası oku evde kim varsa bir hafta yiyin suyada okuyabilirsin bence hiç hocalara para dökme
(706 puan) tarafından
Bunun için benden 4000 TL istedi kendim yaparım dedim çıktım hoca tavsiyesi yani aynı şekilde büyü için
(83 puan) tarafından
4444 salâtı tefriciye mi okuyacaz anlamadım. Tam anlatır mısınız
(706 puan) tarafından
Evet canım suya yada toz şekere oku onu cogalt evde kullanın bol bol dua et hoca hacı yalan işler istersen geçen yaşadığım olayı anlatayım ozelden
0 oy
tarafından
Psikolojik olarak eşimle zor günler geçiriyordum ve benim delirdoğimi düşünüyorlardi kaynanam gil filan herneyse eşimin teyzesi bir hoca önerdi neyse biz gittik tabi ben eşim ve kayınvalidem bende diyom hoca niye diyor ellerimi tut gözlerime bak elimi sık bırak bilmem ne tabi biz bilmiyorum güya gözüme bakarak anlamaya çalışıyor neyse ben istemedim rahatsız oldum sonra öğrendik ki kadınlara aşık bir hocaymis o yüzden elimi tut gözüme bak bilmem ne herkesin önereceği kişilere gitme Allah'tan başka kimseden medet unma Allah'a bırak inan
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Senin kaç tane hesabın var
(83 puan) tarafından
Sadece bu hesap benim başka hesabım yok.
Neden böyle birşey sordunuz ?
(8,396 puan) tarafından
Bu postu dünden beri 2 kez gördüm biri daha aynı şeyi yazmıştı.
(83 puan) tarafından
Bilgim yok ben ilk defa açıyorum böyle bir post buraya
0 oy
(360 puan) tarafından
Benim tanıdığım hoca bakım yapıyor büyü varmi yok mu onu çözüyor karı koca iki kişi 1100 tl geçen gün bakım yaptırdım 
0 oy
(745 puan) tarafından
Hoca olmayan bişey içinde para  ister ortalık şarlatan dolu hocadan çok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,152 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
3 cevap 65 göst.

410,921 soru

12,365,709 cevap

41,990 kullanıcı

Kategoriler

...