0 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (7,148 puan) tarafından
Kızlar süpürgem bozuldu hemde tam zamanında eşim 150 bin borca girdi 5 ay içinde onu ödememiz lazım eve eşya almak şöyle dursun nasıl geçineceğimizin hesabını yapıyoruz . En az 5 6 ay o süpürgeyi alamam yaptırmak da istemiyorum zaten annem 10 sene önce aldı nerdeyse onu eski bir model. Hiç kullanmamıştı bana saklamıştı bende ilk evlendiğimiz 2 yıl kullandım bozuldu daha doğrusu kapağının parçası kırıldı kapanmıyordu . İki sene kullanmadım onu yine parasızlıktan alamadık yenisini iki sene sonra dur dedim bi bakayım şuna peçete filan sıkıştırdım kapanıyordu öyle iki yıl daha kullandım şimdi de başka yeri bozuldu hiç çalışmıyor tıık yok

O bozulduğu zaman oğlum 2 yaşındaydı idare ediyordu kendini bende halı örtüsü kullanıyoum onları çırpardım yerleri de bezle silerdim tertemiz olurdu. Şimdi yine aynı mantık yapıyorum ama bi tanede kızım oldu 9 aylık hiç durmuyor uyumuyor bile doğru düzgün yetişemiyorum yapsamda ağlata ağlata zar zor yapıyorum 

Sizce nasıl idare edilir 5 ay . Süpürge sağ kolummuş meğer günlük çalıştırırdım ah canım süpürgem

25 Cevaplar

0 oy
(990 puan) tarafından
Bence sen bu elektirik supurgesine baştan gıcık olmuşsun tamire en başından vermek istememissin ama ben olsam tamire yollardim borcun bitince zaten en iyisini alırsın 
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından
Alana kdr el süpürgesi alsana bitane cnm
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Geçici bir süreyse idare edilebilir bence 
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Canım yorumları okudum ona göre yazıyorum.  Akrabanın ailenin kredi kartı varsa 3 taksit olarak trendyoldan al fantom bin küsür lira sanırım tam bilmiyorum . 3 taksite Ürünü aynı fiyata alabiliyorsun. Taksit diye ek ücret ödemiyorsun her ay vadesiz mi deniliyor ne tam bilmiyorum.  3 ay 350 TL falan verirsin taksitini kredi kartı sahibine en azından o para çok göze batmaz .
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Ayda 50 k borc ödeyeceksiniz ama parasızlıktan bi süpürge alamamissin bunca zaman. Bazen bu ev yönetimi para ve ihtiyaç yönetimi işlerinde eşlerin çok bencil olduğunu düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
8 cevap 154 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu

413,083 soru

12,436,712 cevap

45,829 kullanıcı

Kategoriler

...