Kızlar süpürgem bozuldu hemde tam zamanında eşim 150 bin borca girdi 5 ay içinde onu ödememiz lazım eve eşya almak şöyle dursun nasıl geçineceğimizin hesabını yapıyoruz . En az 5 6 ay o süpürgeyi alamam yaptırmak da istemiyorum zaten annem 10 sene önce aldı nerdeyse onu eski bir model. Hiç kullanmamıştı bana saklamıştı bende ilk evlendiğimiz 2 yıl kullandım bozuldu daha doğrusu kapağının parçası kırıldı kapanmıyordu . İki sene kullanmadım onu yine parasızlıktan alamadık yenisini iki sene sonra dur dedim bi bakayım şuna peçete filan sıkıştırdım kapanıyordu öyle iki yıl daha kullandım şimdi de başka yeri bozuldu hiç çalışmıyor tıık yok
O bozulduğu zaman oğlum 2 yaşındaydı idare ediyordu kendini bende halı örtüsü kullanıyoum onları çırpardım yerleri de bezle silerdim tertemiz olurdu. Şimdi yine aynı mantık yapıyorum ama bi tanede kızım oldu 9 aylık hiç durmuyor uyumuyor bile doğru düzgün yetişemiyorum yapsamda ağlata ağlata zar zor yapıyorum
Sizce nasıl idare edilir 5 ay . Süpürge sağ kolummuş meğer günlük çalıştırırdım ah canım süpürgem