0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Hanımlar kızım ishal oldu 2 gündür sulu yeşil renk ishal yapıyor iki günde 20 tane bez degistirmisim dir sürekli temizlemekten altını pişik oldu hametan sürüyorum ama işe yaramıyor çünkü kremini beklemesi lazım sürekli ishal olduğu için temizlediğim için etki etmiyor pirinç lapası nişasta pişirdim patates hasladim kuru çay yedirdim muz yedirdim  sürekli yedirdim kabız olsun koyulaşsin dışkısı diye etki etmiyor napabilirim yarin randevu aldım sağlık ocağına götürecem inşallah yaşı küçük olduğu için ilaç yazacaklarını sanmıyorum başka neler yapabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(691 puan) tarafından
Direk hastaneye alsaydın canım kaka testi yaparlardı belki çok zor inşallah geçer 
(19 puan) tarafından
İnşallah ya gerçekten çocukların hasta olması çok sıkıntı Onun yerine ben olaydım diyorum derdini anlatamıyor daha bezli altı pişik oldu benim kizdada kansızlık var az bisey koca koca tüplerde kan alıyorlar hastanede birde kan alırlarsa canini yakarlarsa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yrşişse üşütmüştür neden randevu bekliyorsun acile gitseydin serum takarlardı fazla şu kaybı olmazdı şekerli tuzlu karbonatlı su var evde yapılan onuda denesene birde bildiğim ilaç var istersen özelden yazabilirim kendi çocuğuma da kullnadğm
(19 puan) tarafından
O  karisim toz seklinde var evde ge -oral diye ishal sonrası suyuna karıştıracak toz önceki ishal olduğunda doktor vermişti kullanıyorum ama etki olmadı özelden yaz istersen başka bildiğin ilac yöntem var ise
0 oy
(16,173 puan) tarafından
3 yas kucukmu canim neden ilac yazmasinlar. Direk hastaneye acile gotur saglik ocagi bisey yapamazki. Salgin var şu ara yine ishal ates kusma seklinde cocuklarda. Ilac veriyo doktorlar
(19 puan) tarafından
Ben hamileyim hastane çok uzakta kız çocuk olduğu için idrar kaka kan testi istiyorlar kanı verdik kakayi verdik idrarda çok zorlanıyoruz alamıyoruz örnek doktor diğer sonucuna bakmadan ilac yazamam diyor o çok zahmetli
0 oy
(19 puan) tarafından
Gecmediyse nar eksisine türk kahvesi koy yedir sabahs kadar toparlanir emin ol
0 oy
(9,113 puan) tarafından

image

Canım ishal kusma salgini var karpuzdan uzak tut tatli seylerden cikolata seker falan sutten uzak tut seftalı elma muz yedir bol bol probiyotik al eczaneden doktorda yazar zaten nisanda bizde gecirdik bizim doktor bunu verdi hemen faydasi oldu agizdan veremedim eczaciya sordum yogurta ya da suya ekle ver dedi 

0 oy
(5,646 puan) tarafından
Sağlık ocağı test yapmaz ama ishal kesmek için ilaç verir.  20 bez demişsin keşke acile göturseydin hem gaita testi alırlardı ona göre ilaç verirdi. Verdiğin yemekler iyi yagli gidalardan uzak tut. 2 ay önce oğlumda oldu gaita testi aldılar enfeksiyon çıktı canim serum taktilar antibiyotik verdiler öyle geçti. Maflor varsa kullan o da ishale iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (11,996 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,001 soru

24,691,060 cevap

368,323 kullanıcı

...