0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlum iki gündür kabız kakasını yapamıyor zeytinyağı verecem şimdi birde poposuna sabun kat diyorlar bişey olurmu acaba 

9 Cevaplar

+1 oy
(129,951 puan) tarafından
allah askina popoya sabun konurmu ne alaka bunun fitili var lagmanu var ne bilim en basiti kayisi yedir mevsimindeyiz kayisi suyu icir bacim 
belli baci el kqdar bebeye sabun sokan etrafindakilere soda sisesi sokar haddinizi bilin esmaaaaggg☺️☺️☺️
tarafından
Sevdossss çok degisik karı lan bugün babama diyomki baba Allah zaten abimi vurmuş birde siz vurmayın sjsj
vallaha vurur kollayin totonuzu baci tehlikeli bi tip o ben tirstim sahsen☺️☺️
tarafından
Ayni evdelwr şuan anam isyanlardaaa
☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından
Yokmu kimse bilen 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Popoya sabundan pek zarar geleceğini zannetmiyorum 
(330 puan) tarafından
Acaba katsmmi
0 oy
(19,543 puan) tarafından
Kuru kayisi kayısı suyu denedin mi. 
(330 puan) tarafından
Yok canm
(19,543 puan) tarafından
Sabunu falan yapma bence. Rahatsızlık verir bence coxuga. Kuru kayısı yedir bol bol üzerine su içir. Ve bol bol kayısı suyu içsin. Suyunu da bol içsin. Faydasını görürsünüz inşallah. Ben öyle yaparim
0 oy
(217 puan) tarafından
Yarın gidip fitil yazdır bence sabun zararlı olabilir. 
(330 puan) tarafından
Tamam canm
(677 puan) tarafından
Aynı durumda bende varım ve antibiyotik kullabıyorduk benim çocuk 6 gündür yapamıyor yarın birleyler yapmam lazım yapmadıpıö şey kalmadı poposuna zeytinyağı sürdüm kuru kayısı yedirdim banamısın demedi . 4 yaş erkek çocuğu için fitil veriyorlar mı popoya atılan ya da ne önerirsiniz şurup felan verirler mi
0 oy
(1 puan) tarafından
Sabun olmaz doktora götür. Bide kefir ev yoğurdu yedir. Kayısı hoşafı yapıp içir 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
İlaç kullanamayack yada bisey yiyemeyecek kadar küçük değil bence kayiisi suyu icir armut yedir etki eder 
0 oy
(9,945 puan) tarafından
Sabun annemde yaparmjs ama bu o zmn değil eskiden normaldi. Ayriyeten çocuğuna travma yasatacaksin bebek değil 4 yaşında korkudan kekeme olur. Şuan düşündüm ben oğluma öyle bir şey yapsam korkudan deilirir benimde 4 buçuk yaşında. Sakın sabun yapma lütfen hastaneye götür Allah rızası için 
0 oy
(5,503 puan) tarafından
2 gun uzun bi sure degil. Sabun falan da koyma. 

Kivi yedir. İspanagi yagda kavur yedir yarin. 

Beslenmesinine de paketli gida ve seker olmasin. Mevsim meyvesi ve sebzesi yedir bol bol. Gunluk mutlaka ev yogurdu yesin. Kefir de icirebilirsin bagirsak duzenler. 

Kabak ve armutta iyidir.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 282 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 583 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beliz iz (2,280 puan) tarafından soruldu

408,574 soru

12,276,660 cevap

37,780 kullanıcı

Kategoriler

...