0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (180 puan) tarafından

Selam!Çok zor durumda gibiyim ne yapsam sizce?demek şöyle yakında oğlumun doğum günü geliyor,çocuk benden pasta istiyor ben yapmazsam çocuk üzülür(((Ama şöyle durum Var ki kocam olacak herifle konuşmuyorum tabi onun da işine geliyor bu durum,para isteyen yok.neyse pasta için para lazım ama bende oldukça az.hiçbir yerde de çalışmıyorum izin vermiyorlar aşağılıklar ama beş para da vermesinler Allah görmüyor mu bunları ?!(isyana göre affetsin beni)diyorum belki eltimden para istesem borç pasta için nasıl fikir sizce?ha bu arada çocugun kreşinde de doğum gününü herkes kutlar aşağılık biliyorum para vermez ağız bile açmam.peki onu ne yapsam acaba dedesinden istesem mi?kendime evde oturup nasıl bir iş bulsam acaba neden böyle oldu benim hayatım :(

5 Cevaplar

0 oy
(8,085 puan) tarafından
Çocuk kaç yaşında? Evde de malzemelerle ufak bir pasta yapabilirsin 
(180 puan) tarafından
5 olacak
(8,085 puan) tarafından
Kek yapıp üstünü de süsleyerek de mutlu edebilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büskivi + puding ile basitçe oluyor. Acaba o kadar da mı para yok ? 

Sizin için üzüldüm. Sizinle konuşmasa da çocuk için mecbur yapması lazım aslında ama demek ki adamlık yok.
(180 puan) tarafından
Kendi pastasını mahveden birisi o.para verir mi hiç?!eger konuşsaydım yine vermezdi.
tarafından
Çocukların büyükmüş aslında. Neden bir işe girmiyorsunuz ?
(180 puan) tarafından
Kp hazertleri izin vermiyorlar kadının çalışmasına kadın ancak otursun evde çocuğa kocasına baksın para onun neyine lazım?bu evden çıkınca ilk iş kendime iş bulmak.ama ne kadar bu evdeyim,evde oturup iş yapmak isterdim
(1,805 puan) tarafından
Kp versin parasını, çocuk çok istiyor üzülecek deyin
(180 puan) tarafından
8 gün kalmış Allah Kerim İnşaAllah iyi olacak me bileyim
tarafından
Sen çocuğuna kocana bakıyorsun da, kocan sana ve çocuklarına bakmıyor ki. Böyle dediğinde ne diyorlar ? Çocuğuna doğum günü pastası almayan adam, senin kişisel ihtiyaçların için gerekli olan parayı da harcamıyordur. Neden boşanmıyorsun ? Boşanmak çok zor biliyorum ama eşine mecbur kaldığın bir durum yok ki. Adam zaten para harcamıyor. Sen bir işe girsen de paranı elinden alırlar, hesap sorarlar. O zaman köle misin ? Ailen yok mu ? En azından çocuğa bakarlar sende para kazanırsın. Üzüldüm yani.
(180 puan) tarafından
Böyle dediğimde “niye sana bakmıyor ki?neler almıyor bu ev için çocuklar için,senin neye ihtiyacın var ki”diyorlar.çünkü ondan boşanırsam aşağılıktan,çocuklarım elimden gider
tarafından
Almıyor işte, söyleyin doğruları.
Boşanırsan niye çocukların elinden gitsin ? Mümkün değil.
(180 puan) tarafından
Çünkü biz yurtdışında yaşıyoruz benim evim işim olmadığı için babaya verilecek
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun. Evde igne oyasi falan yapip satamaz misiniz ? 

Evde siz yapin butceniz nedir bilmiyorum,bi kek yapip uzerine cikolata surup meyve koysaniz bile yeterli olur. 

Okul icin de dedesinden isteyin.
(180 puan) tarafından
Ben aslında öğretmenim.izin vermiyorlar aşağılıklar çalışmaya,o yüzden soruyorum.işte o satış olayı zor olan .ben pasta yapmayı severim ama satış yapmaya gelince ne yapsam bilmiyorum.eltimden para istemesem diyorsunuz?hem bende dolar var onu harcasam mı?annemler vermişlerdi 6 yıl olacak hala harcamadım.
0 oy
(326 puan) tarafından
Kocanla boşanma aşamasında mısınız ki para vermesin bence isteyin yani sonuçta onunda çocuğu para vermemek nedir ben dedim belki ayrı evde yaşıyorsunuz sonra diğer yazıları okudum anlam veremedim bu nasıl baba evladına bir pasta alamıyorsa neye yarıyor 
(180 puan) tarafından
Ondan para istemek eşittir öl demek.para yüzünden onunla konuşmuyorum zaten.ne yazıki böyle aşağılıktan boşanamıyorum mecburum Allah bilsin.kendi doğum gününde bile onun için yaptığım pastayı elleriyle mahveden kişicikten konuşuyoruz
(326 puan) tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun böyle insanlar bir hayat sürmek çok zor Allah eşine akıl ihsan eylesin gerçekten benimkide bazen öyle davranıyor bu erkekler kendini ne zannediyor acaba
(180 puan) tarafından
Sizinki nasıl?belki biraz teselli olurdu
(326 puan) tarafından
Benim eşimde çok cimri yani bir kiyafet olsun bir eşya olsun bir yemeklik olsun çocuğa irmik alayım dediğim zaman ne gerek var annemiz bizi kuru süt ile büyüttü anne sütü ile büyüdük falan der hep ama ben her şekilde almaya çalışırım konu çocuklarım olunca biraz agrasif oluyorum almayınca biliyor ki sonrası burnundan gelecek mecburi alıyor ucuz veya pahalı ama aldırmaya çalışıyorum
(180 puan) tarafından
Burnundan nasıl getirirsiniz
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Canisi bu çocuk onun da cocugu yani msj la falan işte versin ne gerekiyorsa bana başkasından istemek normal gelmiyor çünkü 
(180 puan) tarafından
Ben hep başkasından isterim ben ona söylersem zaten vermeyecek değer mi böyle şerefsize ağız açmak?kızımın mezun gününü burnumdan getirdi kolay kolay affeder miyim?

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 515 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
13 cevap 209 göst.
+2 oy
4 cevap 116 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BALIMMM (184 puan) tarafından soruldu

409,905 soru

12,323,974 cevap