0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (5,330 puan) tarafından
4yasinda kizim var genetik rahatsizlikla dogdu en son otizm raporu aldik bir bucuk yili askindir egitim aliyoruz gecen ay ozel cocuklarin oldugu ozel krese yolladik 3hafta istedigimiz gibi olmadigindan aldik tekrar bireysel ve ergoterapiye yolladik haftalik 2 bireysel 2ergoterapi 2de hareket etigim merkezine basladik ama bu aralar hic dersleri guzel gitmiyor evde hayattan bezdiriyor disari cikartiyorum yapmamasi gerekn her seyi yapiyor. 2yil kaldi okula baslamasina amacim kaynastirma ogrencisi olarak gitmesi ama biz ne kadar cabalasak masal aksi sekilde davraniyor 5gunden beri cizilmedik isirilmadik yerim kalmadi kiziyorum anlamiyor isirinca bende hafif sekilde isirinca acidi diyor uzun sure isirmiyor ama bir seye inatlasinca hemen isiriyor babasi kiziyor mutfaktaysam gelip isiriyor beni sadrce bana bu sekilde davraniyor ogretmenleriyle konusuyorum pskiyatriye goturuyorum yok cozum bulamiyorum napcam bilemiyorum urfa antep maras taraflarinda bildiginiz iyi bir pskiyatri var mi acaba ??

3 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım 
(5,330 puan) tarafından
Allah razi olsun canim
-Reklam-
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bilgim yok dostum. Post yukarı. İnşallah çözüm bulursunuz çabucak.
(5,330 puan) tarafından
Saol canim insallah
0 oy
(330 puan) tarafından
Kahramanmaraş da düzgün psikiyatri yok bunu söyleyebilirim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.
0 oy
8 cevap 393 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 891 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler