0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Arkadaslar Ben yurtdisinda yasiyorum, eltimde yurtdisinda

En son 2 sene önce kaynanam ailemde Kalmami istemisti esim tek orda kalsin istemisti, yani tatli dille, guya bende aile özlemi cekmim diye,ama eltim 1 ay kalir onlarda. Köyde evlerimiz yok neyse. Ondan sonra zaten esim arkamda durdu esim kalmiyorsa bende kalmam,sen karisma falan filan.mesafeliyim ozamandan beri. Ama ararrsa acarim konusuriz hic bisey olmam7s gibi. Ama yaz geliyorya bu korkusundanmi bilmem hic aramiyor,eltimgilde gidecek diye mu bilmiylrum, zaten eltimgille görusmuyoruz, kaynanamgil böyle yaz geldiginde ne ararlar ne sorarlar, yazdan sonra arar.sizce neden?siz olsaniz ne yapardiniz.zaten gitsek dahi köye ben 5 dk gösteriom kendimi aileme kaliom esim hic gitmior köye .ama bu kadin cok hain ve ayrimci. Kendisini akilli saniyor.sizce bu nedir ne yaparduniz??tavsiye-fikir 

1 cevap

0 oy
(3,922 puan) tarafından
Yani yazın köylerde çok iş oluyor haftada 3 4 kere arayan kaynanam bazen 1 haftayı geçiyor anca arıyor. Hepte söyler yoğunuz diye ki kendim de yazın gittim gerçekten perisanlar. Belki seni düşünüp ailende kal demiştir sonuçta yurt disindasin her zaman görüşemezsin kiminin de tam tersi ailesine gitse kaynana laf eder kavga çıkarır. Siz yine takmamaya çalışın. Bazen büyükler bizim gibi düşünemezler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,092 göst.
19 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde Ebrar durum (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 360 göst.
0 oy
8 cevap 1,094 göst.
+1 oy
7 cevap 278 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,062 soru

23,659,454 cevap

308,903 kullanıcı

...