0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlumun doğum günüydü bende arkadaşlarıyla görumcemin oğlunu çağırdım normalde biz görümcemin oğluna 1500 TL verdik oda benim oğluma Bi küçük parfüm almış durumda iyi hep markadan bahseder önemsememis ben biraz şaşırdım sadece 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki pahalı bir parfümdür. Durumlari iyi ise daha kullanışlı bir şey alabilirdi. Çocuğa parfüm mü alınır? 
(8 puan) tarafından
Yok küçük çocuk parfümü almış 200 TL'lik bisey
tarafından
O zaman onemsememis
-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin durumu iyiyse ben goturdugume eş değer birşey beklerim getirmezse de bir dahakine bende aynısını yaparim
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Ayıp etmiş cocugada parfüm alınmaz zaten en azından verdiğin paraya eş değer bir şey alsaydı yada parayı uzatıp bir ihtiyaci varsa sen al deseydi 
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Umursamamis onemsememis baskada aciklamasi yok gibi
0 oy
(3,134 puan) tarafından
Parfüm ne ya. İnsan bi kıyafet ayakkabı falan alir 1500e karşılık. İnsanları enayi yerine koymaya bayiliyolar
0 oy
(18,389 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Açıkçası yeğenin benden gördüğü son hediye harçlık o 1500 TL olur kendi yeğenlerimde dahil çocuğumu önemsemediklerini hissettiğimde mesafe koyarım hepsi çok değerli ama benim oğlumda değersiz değil durumu olmayana saygı duyarım ama olupta kiymayana ben enayi miyim yapıyorum derdim 
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Benim bir kuzenim var asla gayette zenginler durumu iyiden ziyade zengin ama kendine bisey alınmadan kimseye bisey almaz ve ne alınmışsa fiyat kalite ona göre gider karşılığını verir yani demem o ki size biri bisey yapmadan yapmayın madem böyle takilacaksiniz fiyat karşılık bekleme gibi . Ben onu aldım oda bunu vermeli diye düşünüyorsanız 

0 oy
(4,575 puan) tarafından
Klasik görümce işte sen onun çocuğuna dünyaları serersin o seninkine küçücük ucuz  hediye layık görür

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 485 göst.
0 oy
1 cevap 143 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 422 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Han (5 puan) tarafından soruldu