0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar kızım normalde çok canlı enerjik bir kız ordan oraya koşar tırmanır. Gündüz uykusu da yok akşam 21.30 da uyutuyorum. Bu aralar sürekli bacağım ağrıyor ayağım ağrıyor diyor nazlı nazlı. Her defasında farklı yeri gösteriyor bir bacağını gösteriyor bir ayağını parmaklarının olduğu yeri. Özellikle işine gelmeyen bir şey olunca diyor. Tam dediği anda aaa bak orda oyuncak kalmış diyorum oraya koşarak gidiyor ağrısını unutup. O anda gösteriyorum mesela bacağını burası mı diyorum evet diyor kolunu gösteriyorum öylesine burası da acıyor mu diyorum evet diyor hep nazlı nazlı. Bazen kendimi yere atıyor böyle numara gibi ahhh yürüyemiyorum diyor pat diye kendini yere atıyor ama numara olduğu belli bak orda bir şey var dediğimde koşarak gidiyor yerden kalkıp. Akşam uyumak istemiyor bacağım ağrıyor diyor hep farklı yerleri gösteriyor. Sizce doktora götürmeli miyim yoksa bu yaşlarda nazlanmak dikkat çekmek için yapıyorlar mı başına gelen var mı biraz kafama taktım ?

14 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Vallahi canım eğer bilerek yapıyorsa bilemem arkadaşımın oğluda böyleydi götürür kanında enfeksiyon çıktı 
(1,304 puan) tarafından
Biraz burnu akıyor ama ateş falan yok enfeksiyon olabilir bu durumda ama uzun zamandır yapıyor ya baya kafaya taktım artık
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Benim başıma geldi kardeşi doğduktan sonra başlamıştı dediğin gibi dikkati dağılınca unutuyodu bır bakıyodum gezemıyorum dıyodu doktora götürduk bıseyı yok dedı büyük ihtimal dikkatt çekmeye çalışıyodu sonra unuttu daha yapmadı
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Eğer ağrıyor diyorsa doktora götür canım
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Merhabalar benimde kızım 3 yaşında ve ara ara ayaklarım ağrıyor diyor aynı sizin anlattiginiz gibi birseyle ilgilenince unutuyor aradan zaman geçiyor tekrar ağrıyor diyo eşime söylüyorum ama yok biseyi öylesine yapıyor çocuk oynadığı için ağrıyor falan diyo anlamıyorum sizin çocuğunuzda durumlar nasıl acaba hastaneye goturdunuz mu ?
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Ne olur ne olmaz diye götür bir kan testi yaptır için rahat eder bazen belki cidden  ağrıyor nazende naz yapıyor belki 
0 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Cocukken bende cok bacagim agriyor dermisim naz yapiyorum zannederlermis.Meğer benim bademcikler cok ilerlemis romatizmaya cevirmis.Bademcik sorunh var mi?
0 oy
önce (3,182 puan) tarafından
Ovala biraz. Benim oğlumda der uyumadan ovarım bazen. Çok koşuyorlar hareketliler ağrıları olur. Geçmezse bir süre gidersin. 
0 oy
önce (168 puan) tarafından
Gelişiyor cnm ondan 2 ve 3 yas kızım da oyle 
0 oy
önce (675 puan) tarafından
Ben iki çocuğum da da yaşadım bu olayı Dr gittik büyüme evremi dedi  boyu uzumays başlayınca dizleri bacakları ağrıyor dedi benim oğlum şuan 8 yaşında inanılmaz hareketli ams akşam olunca o diz bacak ağrısından oturup ağlar her büyüme evreminde böyle oluyor kızım 14 hâlen ağrır 
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Benim oğlum da öksürse hastayım diyo :) anne baba hastanede çalışıyo normal kabul ediyorum hatta yastığı bile hastaymış kendince hastaneye götürür:) bence oyun mu gercek mi en iyi sen bilirsin❤️
0 oy
önce (1,389 puan) tarafından
Nazlanmaları geçti mi. Benimki de aynı durumda suanda.
0 oy
önce (1,543 puan) tarafından
Benim kızda Ekim'de 3 yaşını doldurdu sabahları özellikle yürümez bacağım ağrıyor diye gün içerinde pek demez ara ara daha önce diğer çocuklarimı götürmüştüm küçükken ayni derler di doktor büyüme ağrısı dedi
0 oy
önce (761 puan) tarafından
Benimde kızımın her gece karnı ağrıyor uyku saatine yakın uyumamak için yapıyor. Şansa birakma yine de takıntı yapabilir ama benim kuzenimin küçükken bacakları ağrıyordu sonra tutmadı götürdüler kalp romatizması çıktı canım ne olur ne olmaz götür bence 
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Bazen diyorlar  boyu uzadığı için ağrıyor ayakları o şekil olmaya bilir o yüzden mutlaka hastaneye götür  kan tahlili yapsınlar

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 1,373 göst.
0 oy
6 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylan Aslan (62 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,536 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...