0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (555 puan) tarafından
Kizlar kaynanamla gorumcemle iyi anlasiyoruz bugunde gezmeye gidicez kaynanam hep toplum icindede yanlizkende gelinimi daha cok seviyorum oglumdan der bisi istedim zaman gorumcem hep destek cikar abisinin yaninda beni tutar kaynanam bana findigim diye hitap eder bazen laf vurur ama o uda sıkıntı etmiyom artik cunki yapisi boyle herkeze karsi yapiyo

6 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Maşallah de kız nazar edicen
(555 puan) tarafından
Masallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke kocan gibi kocam olsa anası ile bacılarını melek sanır çünkü kocam varken öyle davranıryar görümcelerim benle bayramdan bayrama görüşürüz bişey oldumu eşimi arayıp dolduruler hele bir tanesi ver 800 km ötemde evime bişey alıken eşime akıl verir ucuzunu al diye ama kendisi kocasına asla acımaz en pahalılyarını aldırrı kaynanaya gelince oğlumun doğum günande 2 3 tene kıytırık oyuncak alıp gelmişler 1 yaşına bastı oğlum 1 ğün eksiğiniz varmı al şu parayı bişeyler al demediler ama görümceme görümcemin oğluna istediklerini alırlar sözde benim oğlumuda çok seviyorlar eşime durmadan özledik özledik diyip duruyarlar ama yalan
(555 puan) tarafından
Benimde kizim 1 yasina giricek binay sonra kaynanam bana soruyo kizim ne aliyim diye bwnim tost makinem yoltu hediye olarak onumu aliyim dedi bende yok anne kizim icin bisi alin dedim
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Kaynana idare eder görümce küs konuşmuyo küçük olanda bayramdan bayrama arıyo 
0 oy
(4,408 puan) tarafından
Benim kayinvalidem de oyledir. Annem sag cok sukur ama onla da ana kiz gibi olduk. Annemle de cok anlasirlar masallah diyim.
0 oy
(4,575 puan) tarafından
masaAllah bizimkiler de napsak da arasını bozsak diye düşünür:Dd
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de öyle. 2 görümcem var. Hepsi kendi ailemden farksız. Kayjnvalidemlere gittiğimizde hep oğlum geldi demez kızım geldi der gelir direk sarılır. Kayınpederim sandalyede otursam eşimi kaldırtır sen geç otur sen değerlisin bizim için der koltuğa oturtur. Kayınvalidem her gitceğimiz zaman arar ne yemek yapayım senin sevdiğin yemek olsun der. Büyük görümcemde aynı şekil. Tatlı sevdiğimi bilir her gittiğimizde senin sevdiğin tatlıdan yaptım der. Misafir geldiğinde küçük görümcem gelir yardım eder. Kayınvalidemlere gittiğim zaman genelde tatil günüm oluyor. Kızıma küçük görümcem bakıyor ben dışarı da takılıyorum öyle. Rahatım kayınvalidemlerde. Sağ olsunlar. Hiç bir zaman kızlarından ayırt etmediler beni. Her bayram harçlık olarak altın yapıp verirler. 6 sene olacak iç içeyiz. İlk günden beri bir kere kırıcı bir şey söylemediler. Kendimi hiç yabancı gibi hissetmedim çok şükür. Kendi evim, kendi ailem gibiler.
(555 puan) tarafından
Ne guzel hep boyle olalim ya diyer turlu kotu oliyo bizde iyi davranirsak karsidakide boyle oliyo bazi kaynanalar gelinlerini ostemiyo kiskaniyo bazisida kendi evladi gibi davraniyo
(2,732 puan) tarafından
Çünkü her anne çocuğuna bağlanmayı ayarlayamıyor. Bağlanma bağlı kalma arasında çok ince bir çizgi var. Bağımlı olan kayınvalideler genelde anlaşamıyor genelde çocuklarını kıskanıyor.
(555 puan) tarafından
Aynen dediginiz gibi

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 931 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Büşraaaa (3,084 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,074 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 577 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,094 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...