0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
 Bugun nst de sanci cıktı ilk.kez doktor alttan muayene  etti açıklık yok dedi sancin artarsa suyun gelirse.gel dedi ben nst çekilirken hic sanci hissetmedim ama suan hafif sanci geliyo gibi dogum ne zaman olur acaba 1 hafta daha dursa bari ilk dogumda oglumu 39+4 de dogurdum bu erken mi gelcek acaba 3200 kilosu suan erkek buda 

7 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Ne zaman gelir bilemeyiz ama erken değil. Ben de kızımı 37 de doğurdum çok şükür Bi sıkıntı olmadı. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(249 puan) tarafından
Allah razi.olsun sag salim dogsun da dawn sendromlu riski vardi cok korkuyorum rabbim kimseyi saglikla imtihan etmesin dua edin nolur
-Reklam-
0 oy
(5,960 puan) tarafından
37 hafta erken değil ki bende de sancı cıkmıstı ben hissetmiyodum yatış vermişti ben kabul etmemiştim ertesi güne sezaryen ameliyatı günü verildiği için ama eve geldiö baktım sancım arttı hemen gece acilden amelıyata alındım (ilki de sezaryen olduğu için öyle oldu) 
(249 puan) tarafından
Benimde hafiften sancim başliyo sanki rabbim hayirla sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin insallh
(5,960 puan) tarafından
Amin canım inşaaAllah
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Erken değil canım 35. Haftadan öncesine erken diyorlar. Bende kızımı 37+3te doğurdum. Doğum olacağı güne kadar alttan muayene istemedim. Nişanım geldi doğum başladığını anladım daha sonra evde sancılarımı çektim hastaneye gittim o zaman alttan muayene oldum. Zaten o günde doğurdum.
(249 puan) tarafından
Ultrasona gore 38 haftalik diyo doktorum erken degil diyo saglikla gelir inşalalh
(2,730 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(615 puan) tarafından
Hayırlısıyla glsinncnm .ama 37denbsonra erken değil ..sağlıkla dogsun
(249 puan) tarafından
Amin allah razi olsun
0 oy
(5,645 puan) tarafından
Benim 36.hafta da cok yukske sancilarim cikmisti dogum sancisi ayarinda. Ama hic hissetmedim. Kontrole diye gitmistim beni o gun yatirdilar. Kesin dogururum gibi konusuyolardi. Ama ne sanci ne acilma bisey vardi. Doktor sanci durdurmak icin serum vs verdi. Sabah kadar 4 serum bitirdik. Oglen normale donunce cikardilar. 39+4 te sezeryan oldum yine hic sancim yoktu :)
0 oy
(474 puan) tarafından
Bende kızımı 37 de doğurdum cnm sancilarin a bak dk tut
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Ben 34w2 yim bendede sancı çıktı ağrımda var biraz doktor ağrın artarsa suyun falan gelirse durma gel dedi bu hafta içi de doğabilir zamanını da bekleyebilir dedi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde YENGEC (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (528 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 349 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esin27 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.