0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar bisiklet aldık iki kere sürdü ağlıyor ben binmem diye neyse scooter istedi onu aldik geldiği gün sürdü diyoruz parka giderken çıkaralım ağlıyor ki yok sürmem bakıyorum dışarda her çocuk saatlerce oynuyor sürüyor bende kendim bişey göremedim kızım eğlensin istiyorum ama niye böyle yapıyor sizce 

7 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bizimki de öyle 3 buçuk yaşında amcası çok güzel bir bisiklet aldı hediye ama binmek istemiyo yine amcası çanta aldı barbie bebek aldı hepsini attı kenara hiçbiriyle oynamıyor şu an oturmuş pecetelerle evcilik oynuyor :)
(1,633 puan) tarafından
Valla biz bulamiyorduk şimdikiler kıymet bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bizim çocukların en büyük sorunu her istedikleri oluyor benim ki de öyle 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Çünkü her istediğine çabuk ulaştığı için çabuk sıkılıyor. Aynı hatayı ben de kızımda yaptım. Sokakta bisiklet sürüyorlar diye bisiklet aldım henüz kullanamıyor ama ben sürüyorum hani bende onlarla giderim diye aldım ama evde bir kaç bindi ebeveyn banyosunda duruyor öyle boş boş. Şimdi scooter istedi sitede çocuklarınkine biniyor ama doğum gününde alıcam biraz daha beklesin. Yine alıp evde boş boş durucak diye almıyorum şu an.
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canm her cocukmu bole bilmiyorm ama benm buyuk kizim cok heveslidir aldginj oynar kullanir kucuk kizimda ayni sizinki gibi 7yasinda bisiklet istedi babasi 15bin verdi 2bisiklete buyuk kizim geziyor ama kucugu yuzune bakmadi para bosa gitti barbie bebek istiyorlar bide orijinal olsn diye aliyorz yok kucugu en fazla 5 dakka sonra kenarda duruyor.buyugu oynuyor ama kucugu neden bole ablamiyorz isi gucu kagit makasla oynamak baska bisi degil
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Canım nıye hemen problem arıyosun her çocuk sevmek zorunda degıl kı ben çocuklara ıkı bısıklet aldım kac kere çıkardım bınmek istemediler Allah'tan büyük aldıkta seneyede olsa binerler scooter seviyorlar sadece.. Senınkıde baka baka alışır elbet 
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Oğlum bir oyuncağa vs böyle yaptığı zaman tamam o zaman demek ki buna ihtiyacın yok diyorum alıp saklıyorum  4 5 gün görmüyor sonra seni özlemiş sen de onu özledin mi diyorum yine gözdesi oluyor 3 4 gün oynuyor sonra tekrar usanıyor o yüzden hiç öyle el altında bırakmam gözü gördükçe değerden düşüyor 
0 oy
(124 puan) tarafından
Sözüm meclisten dışarı ama çocukların her dediği hemen olmamalı biz yaşamadık onlar yaşasın mevzusu var ya armut pis agzima duş oluyor onlar için o yüzden bazı şeyler yavaş yavaş alınmalı yapilmalı bu şekilde hiç bir şeyi beğenmezler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 402 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 471 göst.
26 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilo alamayan biri (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,600 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...