0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı ona kadın videoları atıyor uygunsuz uygunsuz her yeri ortada çok terbiyesiz videolar atıyor ve eşim de birşey demiyor kadının götü memesi her tarafı açık evimize gelen bir arkadaşı ve evli olduğu halde nasıl videolar atıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(2,732 puan) tarafından
Eşin bir şey demiyorsa sen bir çok şey söylesende söylediğinle kalırsın. Eşinde koca adam rahatsız oluyorsa bunu dile getirebilecek yaşta sonuçta.
(275 puan) tarafından
Az önce aradım o ne biçim videolar ya dedim kadının götü adamin agzindaydi iğrenç ya dedim ne biçim insansiniz ya siz ne kadar ayıp ya dedim telefonu kapattım
(2,732 puan) tarafından
Kız niye vur kaç yapıyorsun. Otur açık açık karşılıklı konuşun. Erkekler vur kaçtan anlamaz. Onların daha da hoşuna gider.
(275 puan) tarafından
Umrumda değil zaten ya çok çok sıkıldım herşeye sus sus valla yoruldum ya
(2,732 puan) tarafından
Susma canım. Her konusu açıldığında söyle. Arada benim eşiminde arkadaşları video atıyor geçen biri atmış instagramdan bir de atmadan önce yenge yanında mı yazmış gördüm eşime yok yaz dedim ne yapıcak merak ettim video atmış işte adamın g*tünde bisiklet tekeri çeviriyorlar g*tü yırtıldı filan diye de espiri yapmış. Videoyu gördüm midem kalktı dedim o arkadaşından da tiksindim eve filan çağıramazsın haberin olsun gelirse karısına attığı her videoyu söylerim yaparım yemin ederim dedim. Bitane de arkadaşı kumar oynuyor sağlam para kazanıyor para bittiğinde de eşimden borç istiyor geçen 400 euro verdi eşim verme dedim verdi o para 1 ay içinde gelmezse karısına söylerim helal kazanç ile takıldığını sanıyor kadında diyip uyardım ki adamda karısından korkar. Korktuğu halde bunu yapıyorsa korkmamış olsa neler neler yapar ki 1 ay içinde parayı tl olarak ödemek istedi karısını aradım nasılsın ne yapıyorsun diye eşimde tamam söylücem verdiğim şekilde versin parayı diye euro olarak geri aldı yine. Her zaman elimde kozum vardır. Bir şey olsa direk karısına söylemekle tehdit ederim.
(275 puan) tarafından
Bana niye mesajlarima bakıyorsun diyor beyefendi
(275 puan) tarafından
Az önce de bunların ortak arkadaşı yemeğe çağırmış yeni evli esimde tamam demiş bana hiç sormadan bende gelmiyorum dedim o pis videoları atan kişi de var içlerinde bende gelmiyorum dedim tamam dedim dedi bende önce bana sorsaydin dedim gitmicem asla gitmicem
(2,732 puan) tarafından
Yani senin tercihin canım. Yani benim taktiğim genelde inatlaşmıyorum eşimle çünkü o benden daha inat ama sessiz sessiz işimi götürüyorum.
(275 puan) tarafından
Ben yapamıyorum sessiz sessiz nasıl yapıyorsunuz öyle
(2,732 puan) tarafından
Zaten öyle anlaşamayan insanlar değiliz. 6 senedir birlikteyiz bir kere bile öyle büyük tartışmamız olmadı. Öyle konuyu tartışır sakinleşir barışırız. O yüzden ikimizde bir birimizi çok iyi tanıyoruz ondan dolayı bir şekilde yolunu buluyorum genelde.
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Eşinle konuş bacı o nasıl bir arkadaşmış. Eşini de yoldan çıkarır 
(275 puan) tarafından
Dedim zaten bu videolar ne ya dedim bu adama arkadaşım mi diyorsun bide evine giriyor çıkıyor demiyor msn karımın da orasına burasına bakiyordur
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Ya yemin ediyom yuvası yıkıldı mı yuvası yıkıldı olur burda herkez kesecek bicecek saydiracak ama sen onları dinleme  asıl senin yapacağın tek şey eşini o adamdan kurtarmak güzelce aklına fitne fesat düşürmeden hoş olmadigini istemediğini anlatarak eşini uzaklaştırmak baktın  uzaklaşmiyo  pislik adami ara ağzına ne gelirse saydir eşinin ailesini ara ben oglunuzu uyardım yuvam yıkılacakti de yaptıklarını anlat adamı da iyice payla engelle 
(275 puan) tarafından
Bide arkadaşı bekar valla aradım eşimi o ne biçim videolar dedim Allah aşkına ya adamın ağzı kadının gotundeydi bilmiyor mu evli olduğunu ağzıma geleni söyledim kapattım valla
0 oy
(611 puan) tarafından
Ben o adamı engellerdim bı daha eşimle arkadaşlik kurmasına asla izin vermezdim, bugün bunu yapan Allah korusun yarın genel eve götürür Allah korusun yaa
0 oy
(474 puan) tarafından
Esin bir şey demiyorsa engelle
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi eşime dedim,ya bu arkadaşına birşey dersin ,yada ben direk karısını arıyacam dedim,eşim arkadaşına demiş yollama artık rahatsız oluyorum o gün bugündür yollamıyor

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,395 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 536 göst.
7 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,176 göst.