Kızlar memleketime yakın Bir ilçede oturan bir tanıdığın kızı henüz görmemişim ama iyi insanlar kızın babası benim ablamın kayni oluyor neyse bu kız evli 2-3 yıldır çocuğu olmuyor bulundum şehre tedaviye geliyor mud araştırmış buradayım o da bana gelecekti Ben tek geleceğini biliyordum O da öyle demişti Bu yüzden rahatsız olmasın diye eşimde bugünü nöbet yazmıştı. Aradı beni dedi eşimle geliyoruz servis kalmadığı için ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım o hayatta kabul etmedi Ben evde yokken tanımadığım bir adam gelemez bizim eve dedim nasıl diyeceğimi bilemedim dedim kusura bakmayın İnan ki eşim evde kalacaktı hatta sizi de almaya da geliyordu ama o senin tek geleceğini bildiği için nöbet aldı sen rahatsız olma diye. O da dedi Yok sorun değil eşimde kalacağını bilmiyor da eğer sorun olacaksa gelmeyiz falan bende yok sorun değil de sadece ben mahçup oldum dedi hiç problem değil eşim diyor eşi evde yokken o zaman gitmeyelim diye o kadar utandım ki o kadar mahcup oldum ki ne yapabilirdim böyle bir durumda arada kaldım eşime de kızdım.