0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (856 puan) tarafından
Kızlar memleketime yakın Bir ilçede oturan bir tanıdığın kızı henüz görmemişim ama iyi insanlar kızın babası benim ablamın kayni oluyor neyse bu kız evli 2-3 yıldır çocuğu olmuyor bulundum şehre tedaviye geliyor mud araştırmış buradayım o da bana gelecekti Ben tek geleceğini biliyordum O da öyle demişti Bu yüzden rahatsız olmasın diye eşimde bugünü nöbet yazmıştı. Aradı beni dedi eşimle geliyoruz servis kalmadığı için ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım o hayatta kabul etmedi Ben evde yokken tanımadığım bir adam gelemez bizim eve dedim nasıl diyeceğimi bilemedim dedim kusura bakmayın İnan ki eşim evde kalacaktı hatta sizi de almaya da geliyordu ama o senin tek geleceğini bildiği için nöbet aldı sen rahatsız olma diye. O da dedi Yok sorun değil eşimde kalacağını bilmiyor da eğer sorun olacaksa gelmeyiz falan bende yok sorun değil de sadece ben mahçup oldum dedi hiç problem değil eşim diyor eşi evde yokken o zaman gitmeyelim diye o kadar utandım ki o kadar mahcup oldum ki ne yapabilirdim böyle bir durumda arada kaldım eşime de kızdım.

4 Cevaplar

+1 oy
(4,669 puan) tarafından
Eşine neden kızıyorsun ben olsam bende kabul etmem ne demek canım kocam evde yokken başka birisi kocasıyla evime gelecek . Söyleseydin kocamla gelcem seninki de evde olsun diye 
(856 puan) tarafından
Kız ne bileyim işte kendimi kötü hissettim. Diyecekler evine almak istemiyor diye evet gerçekten önceden deseydi eşimle geleceğim diye benim eşim de ona göre evde kaldırdı açıkçası şu ana kadar hiç o evde yokken eve başka adamlar gelemez hatta hiç gelmemiş şu ana kadar genelde ya onu yeğeni ya kardeşi gelir.
(4,669 puan) tarafından
Bence doğru yapmışsın kendini kötü hissetme hata arkadaşında söylemesi lazımdı eşimle gelcem diye
(856 puan) tarafından
Onların planında da yokmuş doktor randevusu geç olduğu için , şehir dışı ı servisler kalmamış bu saate
(4,669 puan) tarafından
Gitsin cafe de lokanta da otursun senin evin dinlenme tesisi mi kocasıyla gelip vakit geçirecek
(856 puan) tarafından
Aslında gece kalacaklardı yoksa 1-2 saat olsa yine problem değildi.
(4,669 puan) tarafından
Ne derece yakın size bu eğer akrabalık yoksa o kadar süre niye kalmak isterler
(856 puan) tarafından
Akrabalık yok canım, sadece kızın babası ablamin kayni oluyor. Bide ailem ile barışmami o sağladı.
(4,669 puan) tarafından
Çok da yakın değilmiş ama doğrusunu yapmışsın
-Reklam-
+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Onun en başta eşiyle sana gelmeyi düşünmemesi lazım. Esin varsa eşimle geleyim demesi lazim
(856 puan) tarafından
Aynen demek ki onlarda normal ya da bilemedim Ben de tabii istemem ama bir insana doğrudan demiyorum gelme diye mahcup oldum. Bir de bu kızın babası benim ailem de arami iyi yapmıştı onların sayesinde ailemle yıllar sonra kavuşmuş barışmıştım O konudan biraz minnettarım ya o yüzden.
0 oy
(3,886 puan) tarafından

Eşini razı edersen Allah'ta razı olacaktır senden.  Bence mahcup olacak bir durum yok. İki tarafta birbirinden habersiz kafasına göre plan yapmış.  Keşke kadınla iletişim halinde olsaydın. Eşin nöbet yazdığı zaman, rahat edersin eşim nöbet yazdı evde olmayacak demeliydin

(856 puan) tarafından
Aslında söylemiştim ona canım o demişti eşim gelmeyecek Ben gelsem tek geleceğim diye Ben de dedim tamam zaten benim eşim nöbete gidiyor rahat ederiz evde aklıb kalmasın son dakika böyle bir şey söyledi.
0 oy
(18,613 puan) tarafından
Mahçup olacak bir şey yok kızın baştan eşimi getireyim veya getirmeyeyim şeklinde açıkca belirtmesi gerekir bence. Ben de eşim yokken eve erkek misafir kabul etmem eşimin kuzeni gelecekti ya sen izin al ya o gelmesin dedim mecbur eşim izin aldı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 481 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 590 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,631 soru

12,391,967 cevap

43,863 kullanıcı

Kategoriler

...