0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (251 puan) tarafından
Hanımlar çok uzun süredir ruhum daralıyor kötü rüyalar görüyorum ya yoğun depresyondayım ya da valla rahatsız ediyorlar beni hep de duamı okurum sirkeli su ile silerim her yeri. Böyle bir şey yaşayan varsa çözüm söyleyebilir mi bana. Stresli bir zaman diliminden geçiyorum 2 senedir ondan mı acaba bilmiyorum ama ruhum çok bunalıyor 7 aydır falan dayanamıyorum artık bu bunalıma doktora gidemiyorum memurluk sınavına da hazırlandığım için mülakat da önüme çıkar psikolojik ilaç 

6 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Yardımcı olursanız sevinirim 
-Reklam-
0 oy
(292 puan) tarafından
Aynı valla neolck bilmiyorum böyle 
(251 puan) tarafından
Sizinde mi öyle oluyor
(292 puan) tarafından
Evet ama benim yalnızlıktan.ailemle olduğum zaman yada onlar bnde olduğu zmn yani tek olmayınca iyiyim tekken ruhum daralıyor ama öyle bi daralma değil sanki böyle boguyorlar beni
0 oy
tarafından
İzzet güllü hocayı dinleyin bana çok iyi gelmişti 
(251 puan) tarafından
Hangi videosunu dinleyeyim peki
0 oy
tarafından
Bakara suresi insirah suresi dinleyin bende sizin gibiyim artık evde buyü olmasindan bile şüpelenmeye basladım surekli depresyondaymısim gibi uyumak istiyorum halsizlik mutsuzluk hamileyim halsizlik belki ondandır ama hamile kalmadan oncede vardı o hisler sirkeli suyla banyo falan yapinca biraz rahatliyorum eve bakara suresi dinletin bol bol her firsatta 
0 oy
(144 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah namaz kıl ve yanlız kal kafanı dinle aynısını yaşadık hemde en alasınu
0 oy
(328 puan) tarafından
Bende bi dönem oyleydim bol bol dua et bakara süresi aç evde benim bebeğim olduktan sonra depresyon falan bitti çocuk bakmaktan depresyona girmeye zaman kalmıyor varmi çocuğunuz bilmiyorum ama inanın çocuk çok iyi geliyor insana 
(251 puan) tarafından
Var çocuğum 3 yaşında kızım var ruh sıkıntısı gelince canım hiç bir şey istemiyor sen nasıl atlattın canım
(328 puan) tarafından
Bol bol okudum artı cevşen taktim bildiğin iyi bir hocaya okut nazarlardan kötü gözlerden emin ol çok çok iyi gelicek kendimi dinlemedim kafamı hep meşgul ettim tavsiyem kafasınizi boş bırakmayin gezin arkadaş ortaminda bulunun müzik dinleyin kizinizla oynayin parka gidin en önemlisi bol bol okuyun inşallah gececektir allahim yardım etsin size

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
+1 oy
13 cevap 420 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
8 Şubat 2022 Aile kategorisinde Aglayananne (44 puan) tarafından soruldu