0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
 İki gündür yazıyorum kızlar diğer   postlarda vardı derdim eşim kendine bişi yapacak diye korkuyorum benim her gün uyanır uyanmaz içime sıkıntı giriyor kalbim sıkışıyor dua ediyorum namaz kılıyorum ne yapsam geçmiyor kimseye de açıp içimi dokemiyorum kafayı yiyecem

2 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Yapmaz ya hatasının üstünü kapatmaya çalışmadığından eminmisin?  
(44 puan) tarafından
Ben kaç defa destek oldum canım daha 20 gün önce 100 bin kaynetti yine bana demedi sonradan dedi ne varsa sattık kurtulduk yine aynısını yaptı ben hep destektim ona zaten kimse yardım etmez evet ben yardım edin demiyorum kafam dağılsın diye sizlere yazıyorum kimseye içimi dokenlmiyorum cunki
tarafından
@hosmerim  biz ne desek boş bayan 3 gündür aynı postu aciyor.
Gidecek baba evine de gidemiyorz burdan bir göz bekliyor :)) git git diye.
Her koyun kendi bacağından asılır. Eşi bunu bile bile yapmış.
Yeni sistem.var alti icralık mi oldular banka ödeme şartlarını düzenliyor karı koca çalışsın odesinler. Yom kızımdan ayrı kalamam. Kocam ölürse ne yaparım Kocan ölmesin diye caliscan.
Çalışmakta işine gelmiyor. Kayinpeder borç ödesin diye bakıyor anca.
Kızdım şimdi:))) yalandan stres yapıyorum üzülüyorum demekle gemi.gitmiyor bu zamanda
(44 puan) tarafından
Yalandan diye bişi yok lütfen haddinizi bilin suanki psikolojimi bilmiyorsunuz nekadar zor günler yaşıyorum evet sağolun çare buluyorsunuz ama kafamin içi dolu düşünemiyorum
(2,939 puan) tarafından
Merve benim babamda abime ilkte yardım etti sora yine yaptı yine destek beklediler ama babam sadece kızın icin diyip destek yaptı biraz bu sefer borcunu paşa paşa kendi odeyevek bu insanlar nereye kadar çocuklarıyla ugrsacak akılları yerinde dursun bacım ben abime bile bukadar acimadim açık açık yaptın cekiceksin dedim. Benm babam kaç yasinda hala calisiyor didiniyor sabahın köründe kalkıp yani bu insanlar nereye kadar ugrsacak öyle bı düşünceniz var ise vazgeçin lütfen. Bu borç kapanır bidaha yapar eşin kolay çünkü! Bu konularda biraz kendini düşün ya kızın için faydası yok bu düşüncenin biliyorum çok zor ama faydası yok bu düşüncenin yengem artık baktı fayda yok çalışıp kendi sigortasını ödüyor abimde kızına destek çıkıyor biraz. Yani acıma kimseye kendinden fazla bukadar
tarafından
Aynen hoşlarına katılıyorum canim.
İnsanları anlamak zor inan ki herseyo yapacaklar edecekler ama hep hazıra koyacaklar bu düşünce var anne bana var ödesin. Seninde çocuğun var sende çocuğun için çalış ode o zaman.
-Reklam-
0 oy
(14,668 puan) tarafından
Noldu kiiii 
(44 puan) tarafından
Eşim  çok büyük kredi çekip  kripto oynadı batırdı bizi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
16 Haziran 2024 Aile kategorisinde Bidibidibidi (756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 923 göst.