0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlumun ayaklarında çıkmıştı brişeyler el ayak hastalığı dedi doktor foto atmıştım bugün biraz çoğaldı ama u yuz olsa kaşınır demi ya valla korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Uyuzun içi sulu gibi oluyor ve yayılır vücuduna
tarafından
Yok canım sulu değil böyle birşey ısırmış gibi nokta nokta alerji döker ya öyle ama çoğalmış bugün niye öyle oldu anlamadım el ayak ta da ateşlenirmiş huzursuz olurmuş o da değil anlamadım ki valla sadece ayaklarında
-Reklam-
0 oy
(440 puan) tarafından
Uyuzun asıl sorunu zaten kaşıntı yapması **** olmuş olsa kaşıntıdan duramaz bir kaç kez üst üste geçirdim çok kötü bir durum gerçekten ailecek perişan olmuştuk yani kızlarım sürekli ağlıyordu aksine evim çatı katı birde sıcak ve sivrisinekle boğustum geçen sene ağlıyordum her gece böyle iğrenç bir şey yok yani inşallah değildirde koca koca insanları ne hale getirdi çocukları düşünemiyorum bile sulu şekilde oluyor **** sivilceleri şeffaf renkte oluyor kabarcıkları falan, özellikle parmak aralarında oluyor onlara dikkat edin varsa böyle bir şüpheniz ihmal etmeyiniz lütfen bulaşıcı bir hastalıkta bunu unutmayın temiz kalsın çocuk insandan insana temasla geçiyor belki **** değildir çocuk ama bu bilgileride unutmayın.. Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer
tarafından
3 gündür kaşınmıyor yani bulaşmada da yok sadece ayaklarında var
tarafından
Doktor da u demedi u yüz diye bilemiyorum yarın gideceğiz
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Benim bildiğim u.yuz özellikle akşam çok kaşıntı yapiyormuş. U,yuz olsa sana da hemen geçer 
tarafından
Ben anlamadım valla canım el ayak hastalığı dedi doktoru ama oğlumun ateşi yok huzursuz değil hafif atlatıyor galiba
(3,935 puan) tarafından
O hastalığı duydum da çevrem de geçiren de olmadı o yüzden net birşey diyemem olabilir inşallah öyledir canim
0 oy
(693 puan) tarafından
Noldu şimdi ?

İnşallah geçmiştir 
tarafından
Hafifledi canım geçmeye yakın oldu u yuz değilmiş şükürler olsun
(693 puan) tarafından
Ha çok şükür ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 706 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 360 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,055 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...