0 oy
311 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (663 puan) tarafından
Teyzemler uzun , zamandır kaşınıyordu annemlerle de çok sık görüşüyorlar bütün şikayetleri tıpkı u.yuz hastalığı gibi asla doktora gitmiyorlar kaşınmaktan heryerleri kanamaya başlamış bugün annemde kaşınıyorum diyor Ocak 3 e randevu almışlar  ozamana kadar çok zaman var bu hastalığı geçirenler nasil atlattıniz neler yaptınız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eczane karışım yapıyormuş cnm öyle demislerdi
(663 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babam ve halamda vardı canim domates falan yiyince daha çok oluyordu doktor bi hap ve merhem verdi kullanıyorlar sürekli hap uyku yapıyordu babamda ilaçtan başkası geçici çözüm canim ama düzeliyor sonra geçmiş olsun
(663 puan) tarafından
Ayy inşallah çabucak geçer annem çok üzgün
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kuzum benim kaynanamlarda çıktı onlarda dan bize buzlasti çok ilet bir hastalık kolay kolay gitmiyor biz eczaneden kükürt lü vazelin aldık onu kullandık 
(663 puan) tarafından
Onu nasıl kullandınız canım
(7,035 puan) tarafından
Canım önce banyoda iyice bir keselenmen lazım sonrada normal vücuduna suryorsun 3 günde bir banyo yapıyorsun kiyafetleride 90 dercede yıkıyordu 10 gün bir torbada yıkamadan önce bekletiyorsun
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hemen eczaneye gitsinler **** karisimj var hazirlanan cok pis kokulu bisey onu yaptirsinlar kullansinlar. Bizdr yazin oldu esimin halasinin kizindan bulaştı hala daha psikolojik mi bilmiyorm arada oluyor yikaninca geciyor sonra tekrar oluyor gibi. Kafayi yemek üzereyim bu konu hakkinda
(663 puan) tarafından
Annemde öyle çok ağlıyor korona daha kolaydı bu nedir böyle diye
(3,951 puan) tarafından
Aynen öyle canim inan insani psiklojik olarak cok etkiliyor
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Direk u.yuz ilacı cnm eczaneden yeşil bir kutusu vardı sanırım kesin çözüm olmustu bana 
(663 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 258 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde incitanem (8,286 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
4 cevap 266 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,092 soru

24,425,079 cevap

351,862 kullanıcı

...