0 oy
1,342 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından
Kizlar bi seyi yoktu aslinda sabah uyandi kahvalti yapti gezdi tozdu oglen uyutmak icin asagi kata indim uyudu bi anda anne dedi baktim nobet gecirdi tam diazem yarin yaptim durdu fiskirarak kustu kendindeydi banyo yaptirdm oyun oynadi babasiyla gezdi hic biseysi yoktu eve geldi yemegini yedi yatak odadinda yer yataginda brbekle oynuyordu kardesim cagirdi bende babamin pansumani yapıyordum gittim yanina oggg yspiyor burnunu karistiriyor gozunu dikti bi anda hemen hastaneye gittik nobet gecirdi pes pese solunumu yavasladi kustu entbe edildi birde güvenlikle kavga ettik iyice kotu olduk asagi indik yogun bakima orda da nobet gecirdi solunumu yavasladi simdi bekliyoruz kizlar kimin duasi kabul olur bilinmez Hepimiz anneyiz cok korkuyorum kusura bakmayın tek tek yazamiyorum bu gece duanizi esirgemeyin çok korkuyorum sadece

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin niye nöbet geciriyor canım epilepsi mi var
-Reklam-
0 oy
(20,563 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin ☹️
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canm 
0 oy
tarafından
Oy kuzum ya çok üzüldüm Rabbım esirgesin en kısa zamanda şifa versin inşallah 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Allah şifa versin tez.zamanda sağlıcakla.insallah tüm.ahstalara şifa bekleyenlere 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Rabbim korktuğunuzdan emin eylesin inşAllah 
0 oy
(365 puan) tarafından
Allah şifa versin şafi isminin hürmetine sağlıkla bağışlasın korkularınız yaşatmasın çaresizliğiniİ şafi ismiyle gidersin Allah yardımcınız olsun inşallah amin çok üzüldüm kızımın adı da masal çok etkilendim Rabbim size bağışlasın hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Oteki postlarini bilmiyorum ama Allah sifa versin cabucak toparlasin insallah. 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle bağışlasın rabbim acısını göstermesin
0 oy
tarafından
Haber alan yoomu kizlar nasl acba durumu
0 oy
(322 puan) tarafından
Rabbim nerde şifasını bekleyen birisi varsa tez zamanda şifasına kavuştursun durumu nasıl şusn gelişme var mı
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Ay kıyamam Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin Allah'ım hiç kimseyi evladı eşi ailesi ile zor imtihanlara sokmasin

0 oy
(3,777 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin inşallah canım benim, sapasağlam şekilde gelsin evine inşallah 
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Iyi olcak inşallah melegin Rabbim size bağışlasın dualarımız sizinle ..
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Rabbim kimseyi evladiyla.sinamasin
0 oy
(2,276 puan) tarafından
Canım kuzum benim ya ☹️ çok geçmiş olsun Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah 
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Rabbim şifa versin..çok geçmiş olsun
0 oy
(137,650 puan) tarafından
cansu son durum ne masal nasil
0 oy
(148 puan) tarafından
Allah şifalar versin, sanirim çocuğunuz Epilepsi hastası keşke ilk nöbette hastaneye götürseydiniz canım. Kendimden biliyorum hastaneye gitmeden düzelmiyordum. İnşallah sağ salim evinize dönün bundan sonra daha hassas olursunuz bu konuda. Rabbim acil şifalar versin..
0 oy
(607 puan) tarafından
Allah en yakin zamanda kolaylikla sagsalim sorunsuz cikmayi nasip eder insallah 

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 351 göst.
10 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Miyu_Miyu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 927 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,390 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 1,434 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
28 cevap 991 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu

414,054 soru

12,461,958 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...