0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Hanımlar ablalarim kardeşlerim sizlere soru sormak istiyorum eşim 2 aydır bana karşı çok soğuk sevgi sözleri yok yaklaşmak yok ben evde çalışan bir robot gibiyim iki kezdir eşimi kendi kendine boşalirken gordum ne tepki verecegimi bilemedim o kadar yorgunum ki bebeğimden dolayı kendime ona da vakit ayiramadigimi düşünüp kendimi suxladim hep ama geçen gün birlikte ilişki yaşamamıza rağmen yine 5 dk sonra kendi kendine yaparken yakaladım artık ne tepki vereyim bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı nasıl davranmam gerekiyor eşime olan guvenimi inancımı kaybettim çünkü böyle bir şeyin haram olduğunu biliyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
bu durumu eşinle konuşman lazım. hassas bir konu biz ne dersek boş 
(1 puan) tarafından
Nasıl konuşabilirim ne sorabilirim ben kendimi daha fazla suçlamak istemiyorum çünkü sorumluluklarımı yerine getirdiğime inanıyorum
tarafından
suç sende değil ki zaten. ne sorunu olduğunu sorabilirsin, neyin değiştiğini sorabilirsin. konuşmadan hiçbir şeyi halledemezsin
(1 puan) tarafından
Konuştum aslında ilkinde benim adet donemimmis ondan dedi öyle bir anda oldu felan dedi
-Reklam-
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Bu konu seni yetersiz hissettirmesin belliki alışkanlık haline getirmiş esin onunla konusmalisin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 185 göst.
3 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pampers (449 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 760 göst.
+1 oy
9 cevap 498 göst.
0 oy
8 cevap 523 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler