Valla buaralar kimsenin kena para attigini sanmiyorum hersey cok pahali zor yetisiyor belkide yetisemiyor
Bi ara birikim yapacam dedim esimin cebinden bozuk paraları alırdım en sonra 7 lira toplamıştım ve 7 lirayla kaldı topladığımı da eşim geri aldı
Bendede para kalmıyor ya elime geçse harcıyorum bende başlıyacam biriktirmeye olmuyor çünkü çocuk yokken çok toplardım eksiklerimi alırdım hep şimdi öyle değil ya
Ben de birikim yapıcam diyorum topluyorum sonra acaba nereye harcasam diye düşünüyorum bir bakıyorum para bitmiş kızıma gelen paraları harcamadan gittim ona bileklik aldım
Dert biriktiriyorum bu sayılır mi
Ya evlendikten sonra da calismaya devam ettim iki yıldır ara vermişim zaten maaşımı bile eşime verirdim bizde ayrı gayrı yoktur diye neyse evde oturunca baktım herkes burda birikim filan diyor herkes bende kenara atayım dedim yapabilr miyim diye
Neyse bı gün 50 TL ile başladım koydum mutfak dolabına,halılar yıkamadan geldi eşim de bozuk yoktu seslendim ordan orda 50 TL var diye sonra dedim ki senden adam olmaz kizim
1,511,631 soru
24,658,896 cevap
366,652 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın