0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dün başladık hiç daha lazimliga yapmadı hep altına yapıyor lazimlikta oturuyor oturuyor kalkıyor geliyor salonun ortasına yapıyor bugün 2. Gün dün gece hiç yapmadı sabah kuru kalktı ama gitti yine altına yaptı kızlar acaba hazır degilmi ya ama 30 aylık artık yapabilir gibime geliyor istikrarliyim bez takmıyorum ama hiç oralı değil :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha bismillah kız kaslarını kontrol edemiyor gün geçtikçe alışacak daha 2.gundesin. ben bir günde 19 20 pijama değiştirdim elhamdülillah bir hafta sonra alıştı. Kuru kalkıyor birde hiç dönme derim
(669 puan) tarafından
Evet bende 2.gun diye motivemi bozmamaya çalışıyorum gece kuru kalktigi için girdim zaten bu yola ama hiç oralı değil bilmiyorum bu elalemin bebeleri nasıl 3 günde alışıyor vallahi saşkınım
tarafından
Ya her bebek bir değil ki gelisimleri farklı ama er yada geç buna adapte oluyorlar yani. Sabret bir ay içinde tamamen düzelir ha arada kaçırır o ayrı
(669 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım bez takmayacagım istikrarliyim illa ki öğrenecek
tarafından
Tabi kuzum aslına bakarsan bebekler doğarken bile beze yapmayı sevmezlermis aglarlarmis yaparken. Bunu okurken çok sasirmsdm ama biz beze sartlioruz sonra da artık yapma diyoruz . Adapte olmaları zaman alıyor illaki
(669 puan) tarafından
Ya öyle ama çok zormuş gerçekten hala kakasını cisini altına yapıyor konuşuyorum tamam diyor yine yapıyor napicam bilmiyorum
tarafından
İşte henüz tutmayı bilmiyor. Bı anda kaslarını tutamaz
-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Kasları hazırlanacak. Bu süreçte kaçırarak. Ama lazımlığa gitmesi için teşvik et. En iyi yöntem ödül. Bizde o işe yaradı. 
(669 puan) tarafından
Yapmadı ki hiç yapsa vericem bı dünya supriz yumurta aldım ama dünden beri hiç lazimliga yapamadı malesef götürüyorum sürekli ama yok hiç umut yok
(2,943 puan) tarafından
Konusup anlatmadın mı? Önce kabul etmesini bekleseydin keşke
0 oy
(425 puan) tarafından
Benim kızımda 29 aylık bizde dün başladık dün birkere bugün birkere tuvalete yaptı sonrada altına yaptı mecbur sabırlı olacagiz
(669 puan) tarafından
Sizin ki yine tuvalete yapmış benim ki dünden beri asla tuvalete yapmadı oturuyor lazimliga kalktığı anda salıyor
(425 puan) tarafından
Tuvalete gitmeyi seviyor gidince diyor çiş yok
0 oy
(13,584 puan) tarafından

24 aylık bende baslamak istiyorum ama önce üst almam lazım çok az var onları da gün içinde kirletiyor zaten  :)

(669 puan) tarafından
Vallahi çok büyük sabır işi
(13,584 puan) tarafından
Oyle canım Allah yardımcımız olsun tek baxer giydirmeyi düşünüyorum ben çokça alıp kızlar için de okuyor ya mini şort gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
0 oy
7 cevap 210 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (226 puan) tarafından soruldu