0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gorumcemle daha önce bir aramız bozuldu vs neyse ben bir arkadasimdan gördüğümde abisiyle düğünde resim koymuştu o duruyordu neyse bana istek attığı gün silmiş o resmi öyle atmış anlamadım nedenini benimde arkamdan cevriler işler hep önüme düşer 

3 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bazen kendi fotoğrafımızı da paylaşıp kaldırabiliyoruz. Öyle yapmıştır. Bu arada çok kafana takıyorsun her şeyi. Böyle Ömür geçmez be güzelim 
tarafından
Haklısın canım takmıyorum artık ben ayrıca buraya ağlayıp da post açmıyorum öyle keyfimden falan yani sohbet amaçlı
tarafından
Heee sıkıntı yok o zmaan
-Reklam-
0 oy
(1,228 puan) tarafından
Eskiden bnde herşeyi kafaya takan biriydim taaki oğlm rahatszlanana kdar gerçekten herşey boş şöyle koltuğunda oturduğn zaman çocuklarn veya çocugn sağ sağlim yanı başındaysa gerisini boşver şuan oğlm halen yoğun bakımda bu sıcakta çocklarıyla evinde oturan annelere cocklara okdar özeniyorm ki anlatamam :(
(20,804 puan) tarafından
Ay dostum. Allah'ım şifa versin tez zamanda size bağışlasın yavrunuzu. Çok haklısın☹️ ben post sahibi değilim bu arada. Ne rahatsızlığı var oğlunun ☹️
(1,228 puan) tarafından
Nefes borusuna tavuk parçasi kaldı hastaneye yetiştirdim ama hastanenin Kapısı'nda kalbi dırdu :( bu 35 gündür yoğun bakımda
tarafından
Rabbim şifa versin canım Allah güç versin sağlığına bir an önce kavuşur inşallah
(20,804 puan) tarafından
Allah'ım bir an önce sağlığına kavuştursun yavrucugu. Sizlere bağışlasın.
0 oy
(36 puan) tarafından

Ay fotoyu silse ne olur  ben takmam hiç böyle şeyi  çoğu şeyi görmüyorum bile takarsan çabuk yaşlancam çocuklarıma negatif  enerjim gitcek  gerek yok takma sende hiç  böyle şeyleri :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 375 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,266 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asenat_m Hersey (819 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 933 göst.
7 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,048 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,627 soru

23,668,040 cevap

309,365 kullanıcı

...