+1 oy
836 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba kizlar evimde böyle böyle küçük böcekler bastı aklınıza 

imagegelebilecek her yerde varlar evim ahşap tavanlı acaba ordan mi geliyor eşim bugün bir ilaç aldı tavan arasından ilaclayacak bizde kayınvalidemlere gidecez evde küçük bebeğim var bide evdeki eşyaların üzerlerini kapatmalimiyim acaba üstüne siner falan bebeğim için tehlikeli olurmu bu konuda görüşleriniz ne acaba 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hiç bilmiyorum ama çok çok dikkat et. Bebeğin için çok tehlikeli olabilir. Hatta ilaçlatana kadar bir yerde kalabiliyorsan orada kal. Çok geçmiş olsun
(5 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim evet ilaç yapıldığı zaman da kayınvalidemlere gidecez
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Ucuyormu bu bendede var benziyor buna 
(5 puan) tarafından
Yok uçmuyor ama her yerde var ya kafayı yiyecem bebeğimin yatağında dahil :(((
(326 puan) tarafından
Ilaclat canım giderler
(241 puan) tarafından
Dikkat et vücutları acok kötü ısırır cocuklari acitir
0 oy
(134 puan) tarafından
Aynı bendede var bigün pencere açtım camların önü dolmuştu sinek ilacı sıktım geçti
(5 puan) tarafından
Sadece pencere aralarında olsa iyi hersyerde var ne yapacağımı bilmiyorum umarım ilaç ile geçer tamda yurtdışına çıkacaktım evi bu halde bırakmak asla istemiyorum
0 oy
tarafından
Hamam böceği yavrusu gibiler. Ben şahsen onlara benzettim
(2,547 puan) tarafından
Daha neler ya sinek bunlar korkutma kız kadini
tarafından
Ben onlara benzettim bilmiyorum olmayabilir
(5 puan) tarafından
Yok susam böceğiymiş dün evi ilaclattik artık umarım bir daha çıkmaz
0 oy
tarafından
Bebege dikkat et en kısa zamanda ilaclat
tarafından
Senin nick ne komik:)))
tarafından
Bende çok sevdim kızım yotubede izliyor bu kızı da ordan aklıma geldi ;)
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Bunun ne olduğunu bilmiyorum ama brnim ev her sene bela oluyo karıncalar cikiyo kürekle topla 10 dk sonra yine aynı ben tek çare budum kabartma tozu pudra şekeri tuz karistirip geldiği yerlere döküyorum bugün çocuk odasına yaptım mesela hatta ordaki ivez derler ince sinekler var ya onlardan supurdum temizledim güzelce esyalari ortaya çektim supurgeliklerin önüne bunu döktüm 1 hafta ellemem sonra supururum inanmamıştım ama son çare denedim işe yaradı istersen sende dene 
0 oy
tarafından
Bende camı çok açık tutunca dışardan geliyor aynısını neredeyse sürekli cam balkon acıkmı senin canım ben çektiriyorum makina ile çok yok camlarada sineklik takacagım zaten
(134 puan) tarafından
Tüm türkiyede mi aynı sorun ya balkon kapısını açınca hemen camlarda geziyolar
(258 puan) tarafından
Bu yıl aşırı böcek salgını varmış yaz boyu çeşitli böcek görmeye hazır olun bence :)
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bu böceklerden ablam gildede vardı zıplıyorlar mı. Eğer aynılarsa benim sırtımı ısırmışlardı kocaman sigara yanıgı gibi lzer cıkıp şişmişti. Esyaların üzerini ört ne olur ne olmaz. Bizimde yam taraf bahce yaz geldi karınca ne varsa doluşuyor eve ne yapacagım bilmiyorum
0 oy
(489 puan) tarafından
Evde rutubetli.duvardan çıkar. 
0 oy
(241 puan) tarafından
Bunlar tahta böceği köy evinde tahtalardan çıkıyor genelde kynanamin evinde eski diye bir sürü tavandn cikiyo 
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Kız bizdede var zararsız hem uçuyor hem yürüyorlar ve heryerdeler bıktım ilaclasan da fayda etmiyor boşa uğraşma.bizim yasadigimiz yerde herkesin evinde var bundan iki haftadr falan peydah oldular bıktım vallahi
(567 puan) tarafından
Dediğin böcek bizde de vardı mutfakta v lavobo altlarında gider var yerde ordan çıkıyorlar ben geçen evi yıkadım mutfaginkini bı açtım buton bu böcekten hemen ilaçladim iyice su döktüm kapağında yumurtaları vardı  ... Sende bı bak ordan geliyorlar
(2,547 puan) tarafından
Yok be kuzim balkondan dışardan camdan geliyorlar .herkesin evinde var yaşadığımız ilde.bende olsa neyse de
0 oy
(567 puan) tarafından

Tahta kuruşuna benzettim ... Eczanelerde bı ilaç var ahşaplara süruyosun gelmiyorlar. 

Evi ilaçlarsaniz bile etkisi gittikten snr yine çıkar bu böcekler 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Evini ilaçlar ertesi gün eşin yine yapsın sen bebeğini emzir kaynanada kalsın gel gir dip köşe sil havalandir sonra bebeğini getir eve bu böcekler çok pis 
0 oy
(283 puan) tarafından
Evet kapatman gerek bide tavan ajsapsa pire olabilir 
0 oy
tarafından
Bakliyat böceği canım bu bende de olmuştu ama un paketinin içinden çıkmıştı böyle bi sürü. 5 kilo unu çöpe atmak zorunda kalmıştım. Sonra sürekli temizlik yapa yapa geçti bi daha da olmadı.
(5 puan) tarafından
Evet benimde undan gelmiş artık söylemeye çekiniyorum ama napim Aydın'a 3 senedir gelin geldim ilk defa başıma geldi bu olay
tarafından
Bunda çekinecek ne var ki canım herkesin evinde olabilir :) Sadece biraz dikkat etmek lazım havalar çok sıcak hemen böceklenebiliyor ben buzdolabına koydum artık unu napim saklayacak serin bir yerim yok :)
(5 puan) tarafından
Evet kesinlikle banada ders oldu birdaha yaza girdiğimiz gibi unumu buzdolabında saklamak olucak
(5 puan) tarafından
Evet kesinlikle banada ders oldu birdaha yaza girdiğimiz gibi unumu buzdolabında saklamak olucak:D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 220 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ayseglll (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 339 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 573 göst.