0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (722 puan) tarafından
Kızlar ben ilk evlendigimde 1+1 evde oturdum. Balkon vs yoktu 3 sene orda kaldık. Çocuk doğdu lohusa psikolojisi evden çok soğudum. Giriş kat soğuk oluyordu. 

4 ay önce 12. Katta kocaman bir rezidansta taşındık. Evi çok güzel ama sağlam bir ev değil. Burda yine post acmistim tavan çöktü diye. Daha o yapılmadan mutfağın diğer tarafıda çöktü. 

Evden aşırı soğudum. Güvenli bir ev değil. 

Eşimde tasinalim bahçeli bir ev olsun havyan tarım falan da yapiriz diyor. Bulmusta kocaman bahçeli meyve ağaçları vs olan biyer. 

Ama ben hiç köy evinde yaşamadım aslında seviyorum hobi bahçesi vardı ama arada günü birlik falan gidiyorduk yada 1 gece kaliyorduk.

Sobali vs olacak sizce yapabilir miyim. Börtü böcekten aşırı korkarim eşimde öyle zorlanır miyiz? 

Ay çok kararsiz kaldım. 

22 Cevaplar

0 oy
(13,813 puan) tarafından
Koy hayatını bilmeyen biri zorlanır. Börtü böcek öyle bilmediğin olmaz canim çok olsun örümcek olur arı sinek falan.

Eğer soba yakıtı fazla olursa tüm evi bile isitabilirsin ama bi fazla yakman gerekir.

Hayvancılık kolay değildir herkes yapamaz eğer esin veya sen hiç inek bakmadiysaniz zorlanırsınız çünkü çok emek istiyor ben 1 senedir köydeyim eşim bakıyor ineklere onu gördükçe az çok öğrenmeye başladım.
(722 puan) tarafından
Valla biara hobi bahçesi vardı onunda evi vardı orda çiyan felan çıkıyordu bide şu kara Fatma dediğimizden gece acayip tikleniyordum.
Hayvancılıkta öyle inek değil de keçi tavuk kaz felanbakmistik. Koyun falan olur yani.
(13,813 puan) tarafından
Keçi de zordur canım dağ ister ama koyun öyle değil o olabilir  :)
İlaçlama yaparsanız düzenli böcek olmaz ben denk gelmedim hiç öyle evim de yer ev her yer ağaç Kapı aksama kadar açık ama çok şükür bisi olmadı şimdiye kadar  :))
(722 puan) tarafından
Ay evet ya keçi zor bide elma ağaçlarını falan hep kemirmislerdi. Dur durak bilmiyorlar :))
(13,813 puan) tarafından
Keçi için daha taş olmalı tirmanmadiklari yer yok komşularla papaz olmayın durduk yere  :))
(722 puan) tarafından
Hahah eşim sinirlenince kesip yicem bunları derdi. Sonunda sattı kurtulduk. Valla ahırın kapısını bile kirmislardi. 3 taneydi ama ahıra sokana kadar kafayı yiyorduk ;)))
(13,813 puan) tarafından
Ben kecilerle büyüdüm diyebilirim yani yok böyle bisi o taşa nasıl çıkıyorlar hayret  :))
(722 puan) tarafından
Bence ışınlanma özellikleri var çünkü çıktıkları anı asla goremiyorsun. Hop bı bakmisssin çıkmış. Ne ara nasıl niye cvp yok :)))
(13,813 puan) tarafından
Koşarak gidiyorlar ahaha  :)) o değil de koy hayatı bi yönden güzel bi yönden zor canım eşim bana sorsa şuan kosmaca şehre giderim  köyü bilirim ama ben çarşının içinde doğup büyüdüm böyle eşimin eline bakıyorum beni götürecek diye kendim gidebilsem belki o zaman sorun etmem  :)))
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bence güzel olur durumunuz varsa petek yaptirirsunuz dışarıdan kömürlü sobası oluyor odun falan atıyorsunuz 
(722 puan) tarafından
Aynen güzel tabi de işte zorluklarida var ne yazikki. Bakalım artık iyice bı düşünmek lazım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 266 göst.
0 oy
28 cevap 721 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ozlemyy (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
24 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 719 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (496 puan) tarafından soruldu