0 oy
60 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (645 puan) tarafından
Odasını ayırmayı, sütten kesmeyi çok kolay yaptım. Bir kere bile ağlamadı oğlum. Ama gel gelelim tuvalet eğitimni nasıl yapacağım kafam durdu resmen. Her ağızdan bir şey çıkıyor hangi birini yapacağız.Oğlum 27 aylık. Yeni yeni çişi öğrendi. Anlatıyorum ona her bezini almamda. Artık tuvalete gideceğimizi. Çişin geldiğinde anne çiş de tuvalete gidelim diyorum. Klozete aparat aldım ama oturmak istemiyor. Ağlıyordu bende zorlamıyordum korkmasın diye. 3 gündür çarşaf değiştiriyorum durmadan artık bez dayanmıyor. Beze tutmasıda yok. Eşim sabah kalktığında kontrol ettim bez dolu değildi diyor sabah yanıma yatmıştı ama oda yarım saat felan. Sonr baktım ki dolup taşmış resmen. Bizim yatağımızda batırmış. Acaba gece tuttuda sabah mı yaptı? Ya nasıl anlayacağım, nasıl yapacağım şaştım ya? Oğlum birde çişide büyük tuvaletinide çok yapar aşırı yani. Cesaretimde gidiyor bu kadar fazla yaparken. Ama artık durmadan çamaşır yıkat, nevresim yıkat gitmeyeceğini anladım. Başlasam mı diyorum?

2 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından
bunu bi vedalaşma gibi düşünblrsn.hadi cişimizle vedalaşlım onu tuvalete gönderrlim.ya da bi oyun gibi çişimiz gelnce mavi ışık dicez kaka olursa kırmızı vs bi tane uzman bu şekilde anlatmıştı bi de trendyolda klozet var çocuklar için lazımlık ama şkli öyşe minik blkş o işe yarar hmde korkmaz
(645 puan) tarafından
Şöyle ki benim oğlum 2 li kelimelere daha yeni başladı mavi ışık felan diyemez belki mavi der ama. Son olarak yani o kadar fazla tuvalet yapıyor ki yani o kadar fazla. 6 numara bez boydan aşağıya dolar büyükte öyle diyeyim çok aşırıya kaçtım ama. O yüzden aparat çok zor olur. Birde onu tekrar klozete alıştırması var
(982 puan) tarafından
korkarak hiç alışamaz ama cnm bilemedim..Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben bu cuma başlıcam inşallah. Ilk birkaç gün kaçırmalar normal zaten. Ben yarım saatte bir götürüp yaptığı saatleri not almayı düşünüyorum birkaç gün sonra da o saatlere doğru götürürüm diye düşünüyorum çok sabırlı olmamız lazım çünkü en ufacık bir tepkimiz bile büyük travmalara sebep olabiliyor ilerki yaşlarda. Bir de tavsiyem tuvalet eğitimiyle ilgili kitaplar alıp okuyun ona cırt cırtlı kitaplar var her çiş yada kaka yaptığında yapıştırması için sticker alın yaptıĝında övün hatta ödüllendirin sevdiği bişeyle
(645 puan) tarafından
Bende dedim çikolata vereceğim diye. Onun kendine özel çikolatası var. O zaman korkmadı az önce bir oturdu ama pijamayla. Öyle açtırmadı bezi. Aynen tepki vermiyorum yoksa daha çok alta kaçırmalar başlıyor. Korkuyorlar
(388 puan) tarafından
Sabah kalkıp bezini çıkarıp artık bez yok demeniz lazım hatta evdeki bezleri beraber toplayın ve görmeyeceği yere koyun. Gece gündüz bezsiz kalması lazım zaten. Klozetten korkabilir lazımlık alın isterseniz

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 22 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,126 soru

23,617,170 cevap

306,619 kullanıcı

...